Rapidiştii nu au bani, dar au doi preşedinţi!

Nae Manea

Nae Manea moarte cancer ficat
Nae Manea, în echipamentul Rapidului
Foto Click!
Citeste tot despre: 

Administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, a declarat că în cazul în care fostul fotbalist Nae Stanciu a fost numit la conducerea clubului de către patronul Valerii Moraru înseamnă că echipa are doi preşedinţi în funcţie, Nae Manea având şi el aceeaşi funcţie.

"Eu nu am fost înştiinţată, este o decizie unilaterală a administratorului special, pentru că eu nu mi-am dat acordul. Dar dacă este numit preşedinte domnul Nicolae Stanciu asta ar însemna că avem doi preşedinţi în funcţie la Rapid. Pentru că domnul Nicolae Manea are preaviz 30 de zile, iar acest preaviz este încă în vigoare. Eu nu l-am văzut, iar domnul Manea mi-a spus că documentul nu este în posesia dânsului. Aşa că, din punctul meu de vedere, în funcţia de preşedinte acum este Nicolae Manea", a afirmat Cristina Andronache la Dolce Sport.

"Eu nu văd o problemă în venirea domnului Stanciu, însă nu ştiu ce atribuţii i se pot da dânsului. Pentru că domnul Moraru spunea că sunt prea mulţi angajaţi, prea multe persoane în conducere. Nu cunosc ce se doreşte să facă domnul Stanciu mai mult decât persoanele care ocupă acum un post de conducere la Rapid. Poate are o altă viziune decât domnul Manea, nu ştiu", a precizat administratorul judiciar.

"Dacă sunt două tabere la Rapid, atunci autorul moral este domnul Valerii Moraru, şi o spun cu toată răspunderea. Pentru că înainte de venirea dânsului la Rapid nu existau două tabere. Oricum, toate aceste mişcări nu fac decât să tensioneze lucrurile în club şi să îndepărteze oamenii care doresc să investească aici", a mai spus aceasta. Valerii Moraru i-a înmânat ieri un preaviz de 30 de zile preşedintelui Nicolae Manea, însă acesta a refuzat să îl semneze.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1