Rapidiştii îl somează pe Valerii Moraru să plătească

Ultima actualizare:

    Nicolae Vasile  îi cere socoteală  patronului Moraru
Nicolae Vasile îi cere socoteală patronului Moraru

Giuleştenii se luptă să promoveze în ciuda chestiunilor financiare uriaşe, dar pot să fie ucişi de o problemă la care nu se aşteptau. Datoria mai veche către Rhema Obed le-a atras şase puncte depunctare şi poate fi anulată doar dacă se plătesc banii.

Băieţii lui Dan Alexa au profitat de egalul Călăraşiului cu Bacău şi au redevenit lideri în Seria I a Ligii a II-a, de unde ar merge direct pe prima scenă. Fără acele şase puncte ar cădea însă pe locul 3, fapt care ar reprezenta un dezastru pentru giuleşteni. Jucătorii care au ajuns până aici chiar dacă n-au fost plătiţi luni bune, nu mai rezistă şi îi cer public patronului să nu mai saboteze echipa şi să achite datoria către Obed, chiar dacă e ruşinos de mare.

„Domnul Moraru trebuie să se ocupe de problemele financiare. Sperăm să se rezolve acea datorie către acel jucător. Eu l-am văzut doar pe la antrenamente. 60.000 de euro pentru un fotbalist care a evoluat un meci e mult. Eu am jucat 80 de partide şi am luat 60.000 de euro în patru ani”, a spus căpitanul Nicolae Vasile. „Dacă ne vor lua punctele, este foarte greu să mai promovăm. Chiar şi de pe locul 2, la baraj avem două echipe, una din seria cealaltă, în dublă manșă, apoi una de primă ligă. Cu siguranţă nu vom fi favoriţi”, a spus şi antrenorul Dan Alexa. Rapid mai are trei meciuri de jucat până la finalul play off-ului, iar o depunctare i-ar coborî pe locul trei, chiar în afara barajului. Neplata datoriei nu e însă o soluţie, pentru că ar urma o altă depunctare, iar în final dezafilierea, astfel că Rapid trebuie să facă imediat rost de 60.000 de euro şi să-i vireze în contul lui Obed.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net