Rapid putea fi ca Manchester City

Ultima actualizare:

S-au luat jucători scumpi, un antrenor la fel de pretenţios, dar toate planurile s-au dus pe apa sâmbetei în doar câteva luni. Vina s-a dat atunci pe George Copos, care s-a spus că ar fi vrut să-l ţepuiască în stilu-i caracteristic pe Taher, dar şi iordanianul a fost acuzat că s-a retras subit din afacere, după ce s-a întins cu investiţiie mai mult decât îi era plapuma.

La patru ani distanţă, George Copos vine însă cu o explicaţie ce pare ştiinţifico-fantastică despre ce s-a întâmplat atunci, care îi pune pe jar pe toţi rapidiştii.

"Taher nu luase clubul pentru el, ci pentru Mansour bin Zayed Al Nahyan. Da, este vorba despre şeicul din Emiratele Arabe Unite, patronul lui Manchester City. Scandalul a apărut după ce bin Zayed s-a răzgândit, nu a mai vrut Rapidul, iar Fathi Taher şi-a dat seama că nu are cum să mai recupereze cei 8 milioane de euro investiţi", a afirmat Copos.

Acest lucru înseamnă că Rapid a fost la un pas să însemne în România şi poate chiar în Europa, ce înseamnă acum Manchester City. Cu puţin noroc, Giuleştiul ar fi putut deveni un nou "El Dorado" pentru fotbalul mondial, ca PSG, Anji Makhachkala sau Manchester City, cu jucători mari transferaţi şi poate chiar cu un stadion nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net