Rapid n-are licenţă, dar are şeici. Rică Răducanu a făcut tot stadionul să râdă

Ultima actualizare:

    Sub ochii şeicului din  Yemen, Rică Răducanu  s-a deghizat în arab  la meciul Rapidului
Sub ochii şeicului din Yemen, Rică Răducanu s-a deghizat în arab la meciul Rapidului

Situaţia tragi-comică de la Rapid a fost ilustrată perfect de fosta glorie Rică Răducanu, care s-a deghizat în şeic, ironizând astfel încercarea oficialilor giuleşteni de a atrage investitori arabi.

Degeaba şi-au dat silinţa pe teren Daniel Pancu şi colegii săi. Ca şi promovaţi din punct de vedere valoric, rapidiştii au primit o cruntă lovitură de la departamentul de licenţiere al FRF. Astfel, datoriile pe care clubul le are la câţiva foşti jucători au făcut ca Rapid să nu primească licenţa pentru viitorul sezon al Ligii I.

Vişiniii vor face mai întâi apel, după care vor contesta decizia la TAS, dar speranţele sunt minime. Soarta a făcut ca mocirla în care se zbat rapidiştii să contrasteze cu imaginea de bunăstare a unui aşa-zis şeic din Yemen, venit cică să salveze corabia de sub Grant. „Poate voi investi, poate nu", a spus acesta plictisit, după ce a fost invitat de finanţatorul Adrian Zamfir la meciul Rapidului cu Slobozia (2-2).

Mai mult ca sigur, singurul „şeic" care va rămâne în Giuleşti nu se cheamă Hussein Abdullah Al Ahmar, ci Rică Răducanu. La partida de sâmbătă, fostul portar şi-a serbat ziua de naştere (68 de ani), venind la stadion îmbrăcat ca un prosper emir din zona Golfului. Într-o pelerină albă, cu un prosop pe cap şi în şlapi, Rică a mai îndulcit din amarul fanilor şi jucătorilor rapidişti, plimbaţi cu vorba de conducătorii clubului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net