Rapid - Daco Getica, 2-1 în turul 4 al Cupei României. Giuleştenii o aşteaptă pe FCSB

rapid_maftei_bucurie.jpg

Vasile Maftei este unul dintre veteranii care au cucerit în trecut şi titlul cu Rapid
Giuleştenii păstrează tradiţia de a face furori în Cupă, indiferent de liga în care joacă, iar după eliminarea celor de la Daco Getica doresc să-şi întâlnească rivala. Vasile Maftei este unul dintre veteranii care au cucerit în trecut şi Cupa cu Rapid
FOTO: Sportpictures.eu

Rapid n-a fost mereu în prim-planul fotbalului românesc sau pe prima lui scenă, dar suporterii adevăraţi ştiu că şi atunci când echipa făcea naveta între primele două eşaloane era de temut în Cupa României. Şi aşa se întâmplă în continuare.

Nimeni nu-şi dorea pe vremuri să-i întâlnească pe feroviari într-un singur meci decisiv, mai ales sub podul Grant. Marţi, vişiniii, deocamdată proaspăt promovaţi în Liga a 3-a, au dat de pământ cu o echipă net superioară pe hârtie, Daco Getica, nimeni alta decât fosta Juventus Bucureşti, picată în Liga a 2-a la finalul stagiunii trecute de Liga 1. Goge şi Vlada printr-o execuţie de Liga Campionilor au semnat sentinţa meciului din turul 4 al Cupei României, încheiat cu victoria Rapidului, scor 2-1. În faza următoare intră în competiţie şi echipe din primul eşalon, iar feroviarii îşi doresc cel mai puternic adversar posibil: FCSB. "Mi-aș dori să joc cu Steaua (nr. FCSB) pentru că toată lumea și toți suporterii își doresc asta. Atunci cu siguranță vor veni și mai mulți oameni la stadion. Şi nici rezultatul nu e dinainte ştiut”, a declarat Constantin Schumacher, antrenorul Rapidului. Mai cerebral a fost însă vedeta Vlada, jucătorul spunând că echipa e în creştere şi nu are încă forţa să se bată de la egal la egal cu granzii din Liga 1. "Orice echipă va fi <<bine venită>> aici pe Giulești. Ne bucurăm de susținerea publicului și cu acești suporteri minunați putem învinge orice echipă, nu contează numele ei”, a spus atacantul. „Suntem conștienți că încă suntem în liga a 3-a, că obiectivul nostru este să promovăm în liga a doua, dar nu o să ne dăm la o parte nici din Cupa României și o să luptăm chiar și cu o echipă din Liga 1” a precizat şi veteranul Ionuț Voicu.

loading...
Loading...

Citește și