Ramon Calderon, primit cu miel şi prepeliţă la Palat!

Ultima actualizare:

    Calderon şi Becali au stat  în jilţurile aurite de la  palatul stelistului (foto: petrică tănase)
Calderon şi Becali au stat în jilţurile aurite de la palatul stelistului (foto: petrică tănase)

Profitând de faptul că José Ramon Calderon a venit în România pentru a participa la vânătoarea lui Ion Ţiriac de la Balc, Gigi Becali l-a invitat pe fostul preşedinte al clubului Real Madrid la reşedinţa lui din Aleea Alexandru.

„L-am invitat la masă. A zis că vrea mâncăruri româneşti, miel, prepeliţă... El e fratele meu de sânge şi de 5 ani nu a venit pe la mine. Nu i-ar fi ruşine! Oricum, mai vine vreun patron din străinătate să se întâlnească cu Paszkany sau cu Bucşaru? Sau la Marius Stan?! Nu! Calderon, fratele de sânge, vine doar la Becali", s-a lăudat europarlamentarul.

„A fost o încântare să îl revăd pe domnul Becali, nu ne mai întâlnisem de 5 ani. Mi s-a parut fantastic ce am mâncat aici. Acel gest prin care am devenit fraţi de sânge a fost ceva spontan. Nu trebuie să vorbim aceeaşi limbă ca să ne înţelegem. Toţi madrilenii respectă Steaua, a câştigat Cupa Campionilor în faţa Barcelonei. Sper ca Steaua să se califice în finala Ligii Europa. Aş veni şi să susţin echipa la acel meci", a declarat şi Calderon.

Bucătarii lui Becali au pregătit specialităţi româneşti pentru oaspetele din Spania

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Riscă să facă nouă ani de închisoare

Becali şi Calderon s-au „înfrăţit" în 2006, la dineul oficial organizat de Steaua înaintea partidei cu Real Madrid, din grupele Ligii Campionilor.

Ei s-au mânjit cu gem la încheietura mâinii, simulând că şi-au amestecat sângele, pentru a deveni fraţi de cruce. Calderon e acuzat în Spania de comiterea a 5 infracţiuni legate de organizarea alegerilor preşedintelui de la Real, pedeapsa, dacă va fi găsit vinovat, fiind de 9 ani de închisoare.

Capetele de acuzare sunt: fals în documente private sub formă continuată, mărturie mincinoasă, prezentarea de martori falşi, simularea unui delict în formă continuată şi denunţ calomnios.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net