«Rambo» a salvat Dinamo

Ultima actualizare:

    Rus este unul dintre  cei mai constanţi  jucători dinamovişti
Rus este unul dintre cei mai constanţi jucători dinamovişti

Mijlocaşul care le-a adus victoria „câinilor" în semifinala Cupei României disputată joi, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, este poreclit „Rambo" de coechipieri după ce anul trecut, la un meci cu „U" Cluj, doi adversari au terminat meciul la spital.

Laurenţiu Rus a debutat pentru gruparea din Ştefan cel Mare în vara anului 2009. Dacă până atunci era doar un vis să joace pentru echipa „câinilor", omul de afaceri Marius Vizer, patronul echipei FC Bihor şi apropiat al conducătorilor dinamovişti, l-a ajutat să-şi îndeplinească visul.

El a intrat în graţiile lui Dario Bonetti, tehnicianul dinamoviştilor la aceea vreme, italianul folosindu-l în „primul 11" în mai multe derby-uri consecutive.

Revenit de la FCM Târgu-Mureş, unde fusese împrumutat în returul sezonului trecut, Rus s-a ridicat la standardele „câinilor", care erau sub comanda antrenorului Liviu Ciobotariu.

Acum, a devenit unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din „Groapă", iar această revenire de formă se datorează în mare parte şi logodnicei sale Liana, care i-a fost alături în toată această perioadă.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani, având planuri de nuntă pentru acestă vară. Fiind un romantic incurabil, Rus şi-a dus iubita anul trecut, în Italia, la Verona unde a cerut-o de nevastă de la balconul lui Romeo şi Julieta, unul dintre cele mai cunoscute elemente din opera lui Shakespeare.

Liana a acceptat bucuroasă cererea în căsătorie. Cei doi locuiesc împreună, într-un apartament cu două camere, lângă Stadionul Dinamo, chiria fiind suportată de către oficiali clubului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net