Radu Ştefan le-o taie federalilor: "Nu revin la naţională!"

16-sport-radu-stefan-ap_129987752145_0.jpg

Fotbalistul lui Lazio spune că vrea să se păstreze doar pentru echipa de club, chiar dacă ştie că nu se va mai întâlni niciodată cu ocazia de a juca la un Campionat European
Foto Click!

România s-a calificat după mulţi ani la un turneu final de Campionat European şi trebuie să mergem în Franţa cu cei mai bun jucători, astfel încât să nu facem doar act de prezenţă.

Din păcate, unii dintre ei nu pot fi prezenţi şi nu pentru că n-ar putea, ci pentru că nu vor. E şi cazul lui Radu Ştefan, retras în 2013 şi de care toată lumea se roagă să revină la sentimente mai bune. Acesta e însă de neînduplecat şi îşi asumă ratarea participării la Euro 2016. "Mi-e greu să spun, dar răspunsul e nu! Eram decis încă de cînd m-au contactat preşedintele Burleanu şi unul dintre adjuncţii săi, nu-mi amintesc numele său. Am zis că mă mai gîndesc, dar în sinea mea eram decis. Mă apropii de 30 de ani şi nu mai sînt june, aşa că prefer să mă păstrez pentru echipa de club. Nu mai pot să mă împart pentru că nu rezist pe două fronturi. Nu uitaţi că Serie A e o competiţie extrem de solicitantă. Te stoarce ca pe o lămîie, te epuizează! Mu mă mai întîlnesc cu ocazia de a juca la un Euro. De acord. Sincer însă, nu-mi pare rău şi le voi ţine pumnii strînşi băieţilor în Franţa", a tranşat Radu Ştefan problema revenirii, într-un interviu acord Gazetei Sporturilor.

Loading...
 
 

Citește și

  • După 0-6 cu Real şi 0-5 acasă cu Sociedad, atmosfera la Espanyol e una extrem de tensionată. Pentru a salva echipa din colaps, şefii clubului catalan au luat în calcul inclusiv „sacrificarea” lui Costel Gâlcă.

  • După un sezon istoric, la capătul căruia a cucerit titlul de campioană a Moldovei, formaţia Milsami Orhei trece printr-o perioadă proastă. Iar românii s-au încăierat între ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1