Radu Ştefan i-a cucerit pe şeici

Citeste tot despre: 

Titluar şi chiar căpitan în unele meciuri la Lazio Roma, Radu Ştefan este principala ţintă a celor de la Manchester City în vară. Acolo, ar putea deveni coechipier cu portarul naţionalei, Costel Pantilimon.

Presa din Italia este cea care a dezvăluit că Radu Ştefan ar putea ajunge în centrul defensivei lui City din vară. Conform calciomercato.com, cel care a insistat pentru transferul românului a fost antrenorul formaţiei engleze, italianul Roberto Mancini, care a încercat să îl „fure" şi când antrena pe Inter Milano.

„Fundaşul român a fost întotdeauna unul dintre preferaţii lui Roberto Mancini, care a insistat să-l ia şi pe vremea când antrena pe Inter", scrie calciomercato.com, care publică şi declaraţia impresarului jucătorului, Victor Becali.

Acesta a confirmat că a discutat cu şefii lui Manchester City, cu care are o relaţie foarte bună, despre acest transfer.

„E apreciat de antrenor şi de întregul staff tehnic. Ei ar intenţiona să-l folosească în centrul defensivei, alături de Nastasic. E clar că oferta ar trebui să fie una importantă. Lotito îl evaluează la 16-17 milioane de euro. Doar în aceste condiţii putem vorbi", a declarat Victor Becali, conform gsp.ro.

Cine e Radu Ştefan

- S-a născut la 22 octombrie 1986.
- În ţară a jucat doar la Dinamo, în perioada 2004-2008.
- În 2008 a fost împrumutat la Lazio Roma, echipă care l-a cumpărat apoi definitiv, fîcându-i un contract până în 2016.
- La naţionala României a evoluat în 14 meciuri, neînscriind nici un gol.
- În urmă cu aproape o lună, a anunţat că se retrage din echipa naţională a României.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1