Radu Ştefan i-a cucerit pe şeici

Ultima actualizare:

Presa din Italia este cea care a dezvăluit că Radu Ştefan ar putea ajunge în centrul defensivei lui City din vară. Conform calciomercato.com, cel care a insistat pentru transferul românului a fost antrenorul formaţiei engleze, italianul Roberto Mancini, care a încercat să îl „fure" şi când antrena pe Inter Milano.

„Fundaşul român a fost întotdeauna unul dintre preferaţii lui Roberto Mancini, care a insistat să-l ia şi pe vremea când antrena pe Inter", scrie calciomercato.com, care publică şi declaraţia impresarului jucătorului, Victor Becali.

Acesta a confirmat că a discutat cu şefii lui Manchester City, cu care are o relaţie foarte bună, despre acest transfer.

„E apreciat de antrenor şi de întregul staff tehnic. Ei ar intenţiona să-l folosească în centrul defensivei, alături de Nastasic. E clar că oferta ar trebui să fie una importantă. Lotito îl evaluează la 16-17 milioane de euro. Doar în aceste condiţii putem vorbi", a declarat Victor Becali, conform gsp.ro.

- S-a născut la 22 octombrie 1986.- În ţară a jucat doar la Dinamo, în perioada 2004-2008.- În 2008 a fost împrumutat la Lazio Roma, echipă care l-a cumpărat apoi definitiv, fîcându-i un contract până în 2016.- La naţionala României a evoluat în 14 meciuri, neînscriind nici un gol. - În urmă cu aproape o lună, a anunţat că se retrage din echipa naţională a României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net