Radu Drăgușin a fost titular la Juventus, care s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei

dragusin-juventus-profimedia.jpg

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin
Foto: Profimedia

Lipsită de Cristiano Ronaldo, care a fost menajat, dar cu tânărul Radu Drăgușin titular în apărare, Juventus Torino s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei. „Bătrâna Doamnă” s-a impus cu 4-0 (2-0) în fața lui Spal.

Finaliștii ediției de anul trecut n-au întâmpinat mari dificultăți în a câștiga confruntarea, golurile fiind reușite de Morata (min.  16 - penalty), Frabotta (min. 33), Kulusevski (min. 78), Chiesa (min. 90+4).
Integralist, Radu Drăguşin a avut o evoluție sigură, fiind remarcat de publicațiile peninsulare. Chiar în ziua meciului cu SPAL, cotidianul „Gazzetta dello Sport” i-a dedicat un articol internaționalului român de tineret cu titlul „Drăgușin și Juve nu se despart”. Sub semnătura lui Carlo Laudisa, publicația scrie că părțile se îndreaptă spre prelungirea contractului până în 2025. „Nu este o coincidență faptul că în această seară Radu Drăgușin va reveni în tricoul lui Juve în Cupa Italiei împotriva lui SPAL. În ciuda zvonurilor din ultimele săptămâni că Leipzig și Newcastle erau foarte interesate de fundașul român, dialogul pentru reînnoirea contractului său se desfășoară rapid și pozitiv”.
În semifinale s-au mai calificat Inter Milano (2-1 cu AC Milan) și Atalanta Bergamo (3-2 cu Lazio Roma). Astăzi (joi, 28 ianuarie) e programat ultimul meci din sferturile de finală, Napoli - Spezia (ora 22.00). 

Loading...