Rădoi şi Lupescu se ceartă după cinci ani

Ultima actualizare:
Lupescu e cel mai  important român în  structurile UEFA
Lupescu e cel mai important român în structurile UEFA

Mirel Rădoi e în acte directorul sportiv al roş-albaştrilor, dar în realitate e tehnicianul echipei. Ionuţ Lupescu, şeful departamentului tehnic al UEFA, l-a numit „trişor” şi a explicat că era normal ca forul european să ceară suspendarea.

„Nu ştiu cazul lui Rădoi în ţară, fiindcă FRF şi LPF sunt organizatoare, dar cunosc ce s-a întâmplat în competiţiile europene, unde Steaua a trişat şi de aceea el a fost suspendat”, a spus Lupescu. Apoi, ”Keiserul” a detaliat: „La începutul sezonului, cluburile prezintă o listă cu jucătorii şi staff-ul tehnic, iar el era trecut ca director. Ce, director?! Sportiv, de marketing, de stadion? El de fapt avea atribuţii de antrenor, cei de la UEFA s-au sesizat şi au luat măsuri”. 

Ionuţ Lupescu l-a „taxat” pe Rădoi şi pentru că vrea să fenteze sistemul în România şi a ales să-şi ia licenţa PRO în Republica Moldova, acolo unde BAC-ul nu e necesar. „Mi se pare de bun-simţ să ai măcar Bacalaureatul. E ceva normal”, a răbufnit oficialul UEFA. Tonul dur e de fapt o continuare a unui diferend mai vechi. În urmă cu cinci ani, după un eşec al „tricolorilor” în faţa Franţei, 0-2, „Kaiserul” pe vremea aceea director FRF, l-a criticat pe Rădoi pentru prestaţia sa modestă, punând totul pe seama transferului său la arabi, acolo unde campionatul era submediocru. Imediat, stelistul a renunţat la naţională şi l-a „înţepat” pe fostul oficial FRF. „M-am retras din cauza lui Lupescu, care a spus că sunt în scădere... Să nu uite că el a fost dat afară de la Al Hilal după câteva luni. E selecţioner, şi nu ştiu?!”. 

La un an distanţă după aceste replici acide, războiul dintre ei şi-a mai consumat un episod, fotbalistul acuzând că oficialii Federaţiei le-au acordat prime mai mici faţă de cele stabilite, în timp ce Ionuţ Lupescu a susţinut că totul era plătit conform contractelor semnate.


    Lupescu e cel mai  important român în  structurile UEFA
Lupescu e cel mai important român în structurile UEFA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net