Rădoi, la trântă cu toată lumea

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Campionatul s-a încheiat pentru Steaua, dar războiul declaraţiilor continuă. Acum, lupta se dă chiar între stelişti. Fostul antrenor din Ghencea, Mirel Rădoi, i-a răspuns dur lui Gabi Tamaş, fotbalist pe care l-a şi dat afară de la echipa vicecampioană. În plus, Rădoi nu l-a menajat nci pe Reghecampf, pe care l-a acuzat că i-a vânat postul.

Steliştii nu au linişte nici atunci când campionatul s-a terminat. Au ratat principalele obiective: câştigarea titlului şi Cupa României, dar nu de acolo au apărut problemele. Războiul se duce la nivelul declaraţiilor şi implicaţi sunt numai foşti şi actuali stelişti. Mirel Rădoi, cel care a fost antrenor în Ghencea în prima parte a sezonului, i-a răspuns acid lui Gabi Tamaş, pe care l-a dat afară de la echipă din cauza vieţii extrasportive.

Atacul lui Mirel a venit ca urmare a unor declaraţii belicoase ale fundaşului. “Tamaş şi-a băut şi ultima fărâmă de creier. Poate  o fi vreun Dobrin II şi nu ştiam noi. A trecut ca trenul prin gară peste tot pe unde a fost. Nu aveam cum să stau cu Gabi Tamaş să beau până la 7 dimineaţa, aşa cum a spus el. Nu ştiu cine se poate bate cu el. Ce numesc eu un pahar de vin, el numeşte şpriţ sau sifon. Eu beau o sticlă şi mă duc să mă odihnesc. Îl las acolo 4 ore şi mă întorc. Apoi mai beau puţin şi mă duc iar la somn. El nu mai termină! Cum se fac testurile antidoping, lui trebuie să i se facă unul de alcoolemie. Dacă mă antrenez două spătămâni, aşa pot să joc şi eu”, a spus Rădoi la Dolce Sport.

Antrenorul l-a luat la ţintă şi pe Laurenţiu Reghecampf, cel care l-a înlocuit pe banca tehnică a Stelei. “Acum ar fi uşor să spunem că din cauza mea s-a pierdut titlul, dar dacă pe ei îi încălzeşte cu ceva, îmi asum această responsabilitate. Ştiam că se poartă discuţii cu Reghecampf pentru înlocuirea mea. După fiecare egal pe care îl făceam, soseau la palat cutii cu cadouri, trabucuri, dar nu m-a deranjat niciodată. Gigi Becali nici nu fumează trabuc. Dacă îmi puneam mintea cu ce se întâmplă la palat sau ce se vizita săptămână de săptămână... Să vii la Gigi Becali cu o cutie de trabucuri e ca şi când te-ai duce cu o pungă de pufuleţi. Ce să îl facă pe el să se înmoaie cu o cutie de trabucuri!?”, a spus Rădoi.

Reghe, apărat de Anamaria

Dacă Laurenţiu Reghecampf a preferat să nu-i răspundă lui Mirel Rădoi, nu acelaşi lucru l-a făcut şi Anamaria, soţia antrenorului stelist. Impulsivă din fire, sexy-impresara l-a atacat pe o reţea de socializare pe Rădoi. ”Radoi=purtător ilegal de creier! Mirele, pune mâna pe carte că e perioada BAC-ului şi nu mai fi copil obraznic!! Urât e să ai 35 de ani şi să fii tot clasa a 12-a!!! .....deh... Copil bâtran!”, i-a transmis Prodanca lui Rădoi.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net