Puştiul lui Hagi, ridicat în slăvi de ziarele englezeşti. "E cel mai urmărit fundaş de pe lista lui Mourinho"

Ultima actualizare:

    Cristi Manea este cel mai tânăr debutant din istoria naţionaleiFoto: Mediafax
Cristi Manea este cel mai tânăr debutant din istoria naţionaleiFoto: Mediafax

Cristian Manea, jucătorul de 17 ani al Viitorului Voluntari, echipa patronată de Gheorghe Hagi, este foarte aproape de un transfer bombă la Chelsea. Londonezii ar plăti poeste trei milioane de euro pentru puştiul care a debutat deja la echipa naţională a României, iar presa din Marea Britanie crede că fundaşul face toţi banii.

”Manea este doar al doilea tânăr fundaș urmărit de Chelsea de când s-a întors Mourinho la club, în 2013. Portughezul l-a adus și pe combativul fundaș central francez Kurt Zouma. Acest transfer și potențialul transfer al lui Manea sunt exemple de bună plănuire a viitorului din partea lui Mourinho. Știe ca în curând va fi nevoie de o primenire aproape totală a defensivei”, scriu jurnaliștii de la Bleacher Report

”Ca jucător, Manea are o tehnicitate mare și o bună abilitate de a citi jocul, ceea ce pentru un fundaș e vital. Are pasă, pe care o folosește frecvent atunci când atacă și își sprijină colegii din față. Spectrul său de pase este fantastic și are voința de a câștiga balonul cu orice preț, la orice șansă ivită, ceea ce se potrivește perfect stilului de joc al lui Chelsea.

Când atacă, este disciplinat și se folosește bine de minge, foarte rar pierde posesia, ceea ce e exact ceea ce joacă Chelsea. Pentru un tânăr jucător, comunică bine cu apărarea, pentru a se asigura că totul e bine organizat.

Nu există nicio îndoială că Manea are o calitate care trebuie întreținută și crescută în mod natural, este cu adevărat un fotbalist talentat”, îl laudă pe român și site-ul kicksocca.com.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net