Puştii lui Chelsea au zdrobit viitorul Stelei

Citeste tot despre: 

Steliştii au pierdut al doilea meci din grupa E, după ce elevii lui Ion Toma au fost depăşiţi şi de nemţii de la Schalke (3-0). Chiar dacă a încasat patru goluri, portarul Cojocaru, care ieri a împlinit 18 ani, a fost remarcatul partidei.

Meciul desfăşurat la Mogoşoaia a fost la discreţia englezilor, Swift (27, 79) şi Kiwomya (51, 88) reuşind câte o "dublă", în timp ce în cealaltă partidă a grupei, Schalke a bătut-o pe Basel cu 5-0. Astfel, steliştii şi elveţieni sunt codaşii clasamentului neavând vreun punct. "Am întâlnit o echipă extraordinar de bună, omogenă. Chelsea e un club care-şi permite să aducă jucători din toată lumea. Avem şi noi fotbalişti valoroşi, dar e greu să alcătuim o echipă omogenă atât de repede. Am făcut şi multe greşeli individuale. Plus că neavând jocuri de acest gen e foarte greu să te ridici la nivel de performanţă. Atât am putut acum. Nu sunt supărat pe jucătorii mei", a spus antrenorul Ion Toma.

"Chiar dacă au pierdut şi au încasat patru goluri, eu cred că jucătorul care a împlinit acum 18 ani, Valentin Cojocaru, va fi un portar de mare viitor", a spus şi managerul Mihai Stoica.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1