Pustai, "naşul' lui Reghe

Ultima actualizare:

    Pe „Arena Naţională”,  în turul campionatului,  Gaz Metan a produs  surpriza etapei, învingând  cu scorul de 1-0FOTO: Sportpictures.eu
Pe „Arena Naţională”, în turul campionatului, Gaz Metan a produs surpriza etapei, învingând cu scorul de 1-0FOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul Cristi Pustai a dus trupa din Mediaş în play-off şi acum urmează lupta cu Steaua. Deşi, “militarii” par favoriţi, statistica arată că “Profesorul” are bilanţ pozitiv în faţa “roş-albaştrilor” şi-n plus, Laurenţiu Reghecampf nu l-a mai învins din vara lui 2013.

“Am mai bătut Steaua şi cu alte ocazii. Nu e nimic neobişnuit. Am bilanţ pozitiv în faţa acestei echipe. Nu e o formaţie de speriat, dar respect cel mai galonat club din ţară”, a spus mai demult antrenorul medieşenilor. Iar, cifrele sunt de partea sa. În istoria recentă, începând cu 2010, el nu s-a înclinat decât de două ori în faţa steliştilor, chiar dacă el a condus pe Gaz Metan, Pandurii, ASA sau Rapid. Rând pe rând, Marius Lăcătuş, Ronny Levy sau Costel Gâlcă s-au înclinat în faţa sa. Ultimul de pe listă a fost învins de “Profesor” şi cu ASA şi cu Rapid. Singurii care i-au fost egali sunt Cosmin Olăroiu şi Ilie Stan, iar cel care l-a învins într-un joc fabulos, cu opt goluri, e Mirel Rădoi (pe foaia de joc era trecut Dumitru Dumitriu), partida din noiembrie 2015 încheindu-se cu scorul de 5-3. 

simeon stalpnicul png

“Capitolul” Reghecampf e unul special. Cei doi s-au întâlnit de patru ori, iar bilanţul e egal, fiecare având câte o remiză şi o victorie. Dacă prima întâlnire s-a încheiat la egalitate (1-1, august 2012), cea secundă a însemnat succesul pentru Reghe, 2-0. Dar de atunci, din vara lui 2013, următoarele două jocuri au fost de partea lui Pustai. 1-1, rezultat înregistrat în noiembrie acelaşi an, şi apoi victoria cu 1-0 în octombrie 2016.

Astfel, stelistul nu s-a mai impus într-un joc direct de la data de 3 mai 2013 şi a avut nevoie de 1395 de zile pentru a încerca să-şi ia revanşa.  Oricum, pentru Reghe eşecul recent a fost cu greu acceptat, mai ales că înaintea duelului de atunci anunţa arogant: “Trebuie să fim atenţi, să luăm jocul în serios, dar nu cred că vor fi probleme cu Mediaş. Nu vreau să jignesc pe nimeni, însă nivelul echipe noastre este mult mai mare”. 

În realitate, pe teren, roş-albaştrii au fost conduşi din minutul 25, gol Munteanu, şi nu au putut marca nici măcar din penalty. Mai mult, ardelenii au jucat cu un om mai puţin din minutul 71, Creţu fiind eliminat.

simeon stalpnicul png

«Grasul» Eric, reprimit în lot


    Eric e vedeta  medieşenilor
Eric e vedeta medieşenilor

Vedeta Gazului, Eric, a fost trimis de Pustai la echipa secundă pentru că depăşea cu mult greutatea admisă. După un regim spartan, sud-americanul a slăbit şase kilograme în câteva zile şi revine printre titulari chiar în meciul cu Steaua, etapa trecută, contra celor de la FC Voluntari, el nefiind nici măcar pe banca de rezerve. Acum are cu puţin sub limita celor 85 de kilograme, pragul pe care-l acceptă antrenorul pentru jucătorul de 1,74 metri înălţime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net