PSG, spaima spaniolilor

Ultima actualizare:

Chiar dacă nu s-au putut baza pe serviciile lui Ibrahimovici, suspendat, parizienii au reuşit să se califice în sferturile Champions League, obţinând o remiză, 1-1, în faţa Valenciei, după ce în tur se impuseseră cu 2-1.

Performanţa francezilor este cu atât mai important cu cât în această fază a competiţiei nu mai ajunseseră de 18 ani. În plus, prin calificarea în dauna Valenciei, PSG a devenit o adevărată sperietoare pentru echipele spaniole. A jucat de cinci ori contra lor şi mereu a câştigat: Real Madrid a fost depăşită de două ori, în Cupa UEFA şi Cupa Cupelor (1992 şi 1993), apoi Barcelona s-a predat în Liga Campionilor (1994), a urmat Deportivo La Coruna în ediţia 1995-1996 a Cupei Cupelor, iar miercuri seara, Valencia în optimile Ligii.

"Având în vedere cele două manşe, eu cred că am meritat să ne calificăm. Am fost conduşi, dar am jucat mai bine după golul primit. Ne-a lipsit şi Ibrahimovici, un jucător foarte important, însă ceilalţi şi-au făcut treaba. Nu ştiu dacă putem ajunge până în finală. De la început am spus că nu ştiu ce putem face în această competiţie, dar până acum ne-am descurcat", a spus Ancelotti, care a reuşit, ca şi Mourinho, să califice patru echipe diferite în sferturile Ligii, italianul având această performanţă alături de Juventus, Milan, Chelsea şi acum PSG.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net