PSG, clubul petrecăreților

Ultima actualizare:

    Neymar este vedeta celor de la PSGFoto: Guliver/ GettyImages
Neymar este vedeta celor de la PSGFoto: Guliver/ GettyImages

Nu e liniște la PSG nici măcar înaintea unui meci capital, precum cel de miercuri, cu Atalanta, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Începute acum două zile, de spaniolul Ander Herrera, în ”Daily Mail”, dezvăluirile despre petrecerile monstruoase pe care le dă Neymar înaintea unor jocuri importante au continuat ieri cu mărturisirile fundașului Thomas Meunier. Acesta a petrecut patru ani la PSG și a fost transferat în vară la Borussia Dortmund, fără a i se da șansa de a juca în meciurile din august din Liga Campionilor. Drept urmare, a început să ”dea din casă”, declarațiile sale fiind preluate de toate tabloidele britanice. „La Paris, nimic nu este mai important decât petrecerile, e ceva incredibil”, a spus belgianul, care a confirmat ce spusese fostul său coechipier, Ander Herrera. Acesta dezvăluise că Neymar e cel mai obsedat de party-uri și că atunci când organziează ceva, e memorabil, cu palate închiriate și sute de invitați. ”La Bruges, la zilele de naștere ne vedeam într-un bar și jucam biliard sau darts. Dar la PSG, petrecerile sunt de-a dreptul înfiorătoare. Se închiriaze palate, clădiri întregi, și vin sute de invitați”, a declarat belgianul Meunier.

În ceea ce-l privește, Herrera dezvăluise că la una dintre petrecerile organizate în acest an, palatul închiriat de Neymar avea două zone: un etaj al celor căsătoriți și unul al burlacilor, acolo unde manechinele erau în număr chiar mai mare decât invitații oficiali.

În aceste condiții, nici nu putem să ne imaginăm ce petrecere se va organiza la Paris în cazul unui triumf în Liga Campionilor, victorie visată de șeicii care conduc clubul de când aceștia au intrat în fotbal. Până atunci, mai sunt trei pași, primul fiind programat diseară, contra italienilor de la Atalanta.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net