Provocare nouă pentru Vlad Chiricheș

chiriches-vlad-europa-league-epa-h_55001443.jpg

Napoli l-a împrumutat pe Chiricheș pentru un an la Sassuolo
Napoli l-a împrumutat pe Chiricheș pentru un an la Sassuolo
Foto: EPA-EFE

Căpitan al naționalei, Vlad Chiricheș a fost prezentat la Sassuolo, echipă la care Napoli l-a împrumutat pentru un an. Fundașul va fi antrenat la noua sa formație de Roberto De Zerbi, fostul mijlocaș al celor de la CFR Cluj.

Vlad Chiricheș speră să joace mult mai mult la formația de primă ligă italiană. El a mărturisit la conferința de presă în care a fost prezentat că simțea nevoia unei noi provocări. “Este o experienţă nouă. Aveam nevoie de această provocare şi sunt bucuros că sunt aici. Sunt aici (n.r. - în Italia) de patru ani şi mă pot adapta la orice. Sunt aici ca să joc, ca să fac un sezon bun şi sper că va fi un an frumos pentru toţi. I-am întrebat pe prietenii mei de Sassuolo şi toţi mi-au vorbit de bine. Este un club puternic, cu un antrenor foarte bun şi aceste lucruri m-am convins să vin”, a declarat internaționalul român, care a adăugat că speră să și marcheze pentru Sassuolo.
Fostul jucător al Stelei s-a referit și la perioada nu tocmai fastă de la Napoli. ”Nu am jucat atunci când mă aşteptam. A fost o perioadă cu Sarri mai dificilă. Este greu să îţi regăseşti ritmul după accidentări”, a spus Chiricheş, care a activat la Napoli din 2015, bifând 32 de meciuri. El a fost împrumutat la Sassuolo pentru un an competițional, cu opțiunea de transfer în vara anului viitor. 

Loading...