Protest incredibil în Giuleşti. Jucătorii şi suporterii vor intra în greva foamei!

Ultima actualizare:

"In vederea exprimarii doleantelor suflarii alb-visinii, respectand legile in care inca mai credem, precum si pentru a evita eventualele abuzuri ale organelor abilitate si imputernicite cu respectarea ordinii publice si pentru a pastra intacta integritatea fizica a suporterilor rapidisti, LIGA SUPORTERILOR RAPIDISTI, impreuna cu echipa de fotbal, cheama alaturi CLUBUL ARISTOCRATIC RAPID, artisti, persoane publice, precum si pe toti iubitorii fotbalului romanesc, in data de 07.08.2013, incepand cu ora 18:00, pe gazonul stadionului "VALENTIN STANESCU", cand va fi demarata o forma extrema de protest, respectiv GREVA FOAMEI.

Sunt asteptati sa se alature protestului toti suporterii rapidisti, indiferent de varsta, sex, religie, aratand astfel ca suflarea alb-visinie a fost, este si va ramane un bastion al corectitudinii si al dreptatii.

Scopul gestului extrem la care recurgem este determinarea celor care au distrus fotbalul romanesc si care pentru realizarea intereselor proprii au subjugat clubul Rapid si multe alte cluburi de traditie, sa demisioneze imediat din functiile pe care care le-au monopolizat si pe care le-au condus intr-un mod incompentent.

Incercam, astfel, sa tragem un semnal de alarma asupra modalitatii prin care milioane de suporteri si spectatori ai acestui frumos fenomen au fost si sunt lezati de catre conducatorii fotbalului romanesc.

Oraganizatorii acestui protest NU doresc ca prin acest gest extrem sa solicite ramanerea echipei in LIGA I, ci doresc respectarea regulamentelor fotbalistice europene.

Totodata, organizatorii nu vor inceta protestul pana cand conducatorii fotbalului romanesc nu vor demisiona, la acest protest fiind chemati suporterii tuturor cluburilor de traditie care au suferit prejudicii insemnate de pe urma aplicarii regulamentelor intr-un mod discretionar.

Indemnam suporterii cluburilor cu o istorie nepatata, care se regasesc in situatii identice cu organizatorii acestui protest, sa isi sustina cauzele pana la capat, in realizarea idealurilor care i-au ghidat pana in prezent si chiar sa procedeze in mod similar.

Toata suflarea rapidista este asteptata sa treaca UNITA prin acest moment de rascruce, determinandu-i pe cei vinovati de situatia existenta sa plateasca.

Aducem in atentia celor carora li se adreseaza acest protest ca MAREA FAMILIE RAPIDISTA doreste sa se faca dreptate, acesta fiind doar inceputul drumului pe care am pornit !"

Iniţiatorii protestului au declarat că nu vor întrerupe greva foamei indiferent că va fi vorba de ore, zile sau săptămâni până la atingerea scopului suprem, adică demisia imediată a lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net