Promovare genială la Bayern - Juventus. Zebra întâlneşte iar ursul

Ultima actualizare:

    Zebra J şi ursul Berni par mai prieteni decât Lewandowski şi PogbaFoto Click!
Zebra J şi ursul Berni par mai prieteni decât Lewandowski şi PogbaFoto Click!

Diseară, pe Fussball Arena din Munchen, Bayern primeşte vizita lui Juventus Torino în returul optimilor Ligii Campionilor. În tur a fost 2-2, după ce nemţii au condus cu 2-0, dar italienii au egalat pe final, iar manşa a doua se anunţă de foc.

Pentru a detensiona atmosfera, dar şi pentru a promova cât se poate de bine întâlnirea dintre cei doi granzi ai fotbalului european, cele două cluburi au creat un spot foarte interesant, al cărui eroi sunt mascotele. Astfel, J, zebra lui Juventus, merge în vizită la Berni, ursul care îi reprezintă pe bavarezi, şi ambii îşi petrec un timp extraordinar împreună. Berni, puţin cam ursuz la început, o primeşte cu bariera pusă pe zebra J, dar lucrurile se reglează şi atmosfera se încălzeşte. Berni o duce pe J în cantonamentul lui Lewandowski şi compania, apoi la fan-shop, şi într-un final la un concurs de dărămat cutii. Vezi mai jos filmuleţul cu vizita zebrei la Munchen, unde şi-a întâlnit vechiul prieten urs bavarez!

Iniţiativa lui Berni n-a fost însă decât un răspuns la invitaţia lui J, din urmă cu trei săptămâni, când ursul a fost plimbat prin Torino de zebră, părând să-i placă asta foarte mult.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net