Programat ieri, meciul Clinceni - Poli Iași se dispută azi, la 14.30

cabral-poli-iasi-dsc_1238.jpg

Testele efectuate lui Rodny Lopes Cabral au avut rezultate contradictorii
Testele efectuate lui Rodny Lopes Cabral au avut rezultate contradictorii
Foto: sportpictures.eu

Programat ieri (sâmbătă, 25 iulie), meciul Academica Clinceni - Poli Iași, contând pentru etapa cu numărul 11 a Play-Out-ului ediției 2019/2020 a Ligii 1, se va disputa astăzi (duminică, 26 iulie), de la ora 14.30. Partida a fost amânată după ce primul test la care a fost supus Rodny Lopes Cabral (Iași) a avut rezultat pozitiv.

Ulterior, acesta a fost supus altor două teste. Primul rezultat, anunțat sâmbătă după amiaza, a fost negativ. Comunicat în această dimineață, al doilea a fost identic. Astfel că s-a permis disputarea partidei.     
Într-o postare pe contul de Facebook clubul moldav a scris: „Orice dubiu a fost înlăturat! Şi al doilea test al jucătorului nostru a ieşit negativ. Cu toţii suntem bine, iar partida de la Clinceni se va disputa cu începere de la ora 14.30".
În 17 iulie, clubul Poli Iaşi a anunţat că antrenamentul din acea zi a fost anulat, după ce un jucător a acuzat o stare generală de rău. Testat pentru depistarea noului coronavirus fotbalistul în cauză a avut rezultat negativ. Apoi s-a aflat că respectivul jucător a fost Rodny Lopes Cabral.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1