Profit de 20 milioane €

Ultima actualizare:
În vârstă de 32 de ani,  mijlocaşul spune că  nu mai merită să fie  convocat printre tricolori
În vârstă de 32 de ani, mijlocaşul spune că nu mai merită să fie convocat printre tricolori

”Pentru mine fotbalul este o afacere”, spune de câte ori are ocazia finanţatorul de la FCSB, Gigi Becali. Patronul ”roş-albaştrilor” vrea să dea o adevărată lovitură, prin vânzarea a cinci jucători pentru 30 de milioane de euro. Deocamdată tranzacţia este la nivel de negociere, dar, dacă se va realiza, acesta ar obţine un preţ de aproape patru ori mai mare decât valoarea de piaţă a fotbaliştilor pe care ar urma să-i cedeze.

Gigi Becali s-a săturat să bage bani în echipa sa şi să nu aibă rezultatele pe care şi le doreşte. În ultimul timp a tot repetat că vrea să câştige din punct de vedere financiar, că nu mai doreşte să investească milioane şi să nu se aleagă cu nimic. Recent, a avut parte de o surpriză uriaşă veită din partea unui impresar, care e mandatat să negocieze transferul fotbaliştilor cheie de la clubul lui Becali.“Am primit o ofertă de la o echipă, vrea cinci jucători. Au întrebat: «Câţi bani vrei pe fiecare?» «30 de milioane costă toţi cinci dacă vrei să-i iei». Sunt cei mai buni”, a spus Becali la Digi Sport.  Potrivit lui Becali, dacă negocierile se finalizează, FCSB ar urma să se despartă de Tănase, Alibec, Budescu, Gnohere şi Enache, fotbalişti ale căror cote de piaţă, cumulate, ajung la puţin peste 8 milioane de euro. ”Este o echipă cu un  patron care are bani. Nu e echipă mare, dar vrea să facă repede performanţă. Pe cuvântul meu de onoare că nu mi-a spus echipa. Cinci jucători vrea, şi i-am zis domne’ 30 de milioane, atâta vreau, că-mi ia aproape toţi atacanţii.  Acum cinci ore am primit oferta. De fapt oferta nu e încă o ofertă făcută, le-am făcut eu o ofertă, a mea e serioasă, ei au zis că vor cei cinci jucători, să le fac un preţ la fiecare şi eu am zis că nu le fac preţ la fiecare, îi vând pe toţi cu 30 de milioane. Dar chiar dacă-i vând cu atât tot îmi pare rău”, a mai spus finanţatorul FCSB.Becali nu se lasă totuşi ameţit de profitul uimitor pe care l-ar putea avea în cazul în care afacerea s-ar face şi spune că până nu vede totul scris negru pe alb, nu se entuziasmează. Mai mult decât atât, le-a dat şi termen pentru a lua o decizie cumpărătorilor. “Le-am zis într-o săptămână să dea răspunsul ca să pot să fac din nou echipă imediat. Îmi ia doi atacanţi, unde găsesc atacanţi ca Gnohere şi Denis Alibec? Nu găsesc”, a precizat patronul de la FCSB.

Pintilii s-a autoexclus de la naţională


    În vârstă de 32 de ani,  mijlocaşul spune că  nu mai merită să fie  convocat printre tricolori
În vârstă de 32 de ani, mijlocaşul spune că nu mai merită să fie convocat printre tricolori

Deşi Christoph Daum are în continuare încredere în el, Mihai Pintilii a dat o declaraţie surprinzătoare, prin care îşi „taie” de unul singur cariera la nivel internaţional. „Eu, dacă aş fi selecţioner, nu m-aş mai chema la lot. Sunt mândru de ce am realizat până acum şi mă simt minunat când văd că se vorbeşte frumos despre mine”, a spus mijlocaşul cu 43 de selecţii şi un gol în tricoul naţionalei României. Mai mult, Pintilii a recunoscut faptul că tricolorii nu mai au şanse de calificare la Mondialul 2018 şi trebuie să se axeze pe următorul turneu final. „Nu cred că mai putem spera la Mondiale, e foarte greu şi de pe locul doi, dacă ajungem la baraj. M-aş bucura ca echipa să fie reconstruită pentru Euro 2020. Jucători de valoare nu vor mai fi pentru că tot timpul se va face comparaţie cu generaţia de aur”, a completat Pintilii, aflat în cantonament, în Olanda, cu FCSB.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net