Probleme la Steaua? Văru’ Dima le rezolvă!

Ultima actualizare:

Egalurile cu Corona, Pandurii şi Petrolul n-au fost întâmplătoare. La rând a venit Oţelul, iar rezultatul, identic: 1-1, pentru a patra oară la rând. La Galaţi putea să fie însă mult mai rău dacă arbitrul Iulian Dima, nu închidea ochii la mai multe infracţiuni ale oaspeţilor. Centralul trebuia să elimine doi stelişti şi să acorde măcar un penalty, pentru henţ. După meci toată lumea a luat foc, iar explicaţia a fost găsită imediat.

Dima are o legătură de rudenie cu Marius Ianuli, team-managerul "roş-albaştrilor". Cel poreclit "Mache" e verişor de gradul II, prin alianţă cu arbitrul Dima, bunicul stelistului fiind frate cu bunicul soţiei arbitrului. Preşedintele CCA, Deaconu, a fost luat prin surprindere de informaţie. Azi se va analiza acest caz la CCA.

A mai arbitrat Steaua de trei ori

Oţelul - Steaua nu este primul joc al roş-albaştrilor condus la centru de Iulian Dima. Acesta a mai arbitrat sezonul trecut Steaua-Gloria Bistriţa 4-0, Steaua - "U" Cluj 5-1 şi Steaua-Viitorul 2-5, ultimele două fiind suspectate la acea vreme de lucruri necurate. "La meciul cu "U" Cluj nu a fost delegat de mine, ci de Comisia condusă de Crăciunescu", a pasat responsabilitatea Deaconu către fostul preşedinte CCA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net