Prințul William, bucurie nestăpânită pentru promovarea lui Aston Villa

Ultima actualizare:

    Prințul William se bucură după victoria lui Aston VillaCaptură video
Prințul William se bucură după victoria lui Aston VillaCaptură video

Suporter al lui Aston Villa, Prințul William, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, a salutat din tribună victoria (2-1) din barajul cu Derby County

Lupta pentru promovarea în prima ligă engleză s-a încheiat cu succesul grupării din Birmingham, care revine în elită după trei ani. Obținută în fața a 85.000 de spectatori, pe Wembley, victoria aduce câștigătoarei cel puțin 204 milioane de euro din drepturi TV. Dincolo de latura financiară, promovarea i-a bucurat pe fanii grupării care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1982. Iar printre aceștia s-a numărat și Prințul William, care, la finalul disputei, l-a îmbrățișat pe John Carew, fostul atacant al lui Aston Villa, alături de care s-a aflat într-una dintre lojele arenei londoneze.

Fiul cel mare al Prințului Charles și al Dianei a povestit în 2015, într-un interviu acordat lui Gary Lineker, pentru BBC, de ce e susținător al acestei formații. ”În școală, toți prietenii mei erau fani ai lui Manchester United sau ai lui Chelsea și n-am vrut să fiu ca toată lumea. Am vrut o echipă de mijlocul clasamentului pentru a putea trăi emoții variate”, a mărturisit Prințul William.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net