«Prinţul» vrea să-şi aducă fosta iubită la Liège

Ultima actualizare:

Ajuns în Belgia de numai câteva zile, „Prinţul" a trecut cu brio vizita medicală dar şi testele fizice impuse de tehnicianul român Mircea Rednic.

Chiar dacă jucătorul de 29 de ani şi-a îndeplinit visul de a evolua în străinătate, dorul de casă şi mai ales de micuţa Rania, a început deja să-şi spună cuvântul. După despărţirea de iubita sa, Bianca Drăguşanu, jucătorul şi-a îndreptat toată atenţia către fetiţa sa, Rania, pe care o are cu fosta iubită, Denisa Nechifor, petrecându-şi o mare parte din timpul liber alături de cele două.

Relaţia dintre mine şi Adi s-a îmbunătăţi foarte mult în ultima perioadă. Vorbim în fiecare zi de când a ajuns în Belgia şi aşteptăm cu nerăbdare să mergem la el în vizită. Rania şi Adi s-au apropiat foarte mult iar acest lucru pe mine mă bucură sufleteşte. Cât de curând eu şi Rania vom merge să-l vizităm. Pentru moment locuieşte la hotel, însă aşteaptă ca cei de la club să-i ofere o casă pentru a pune toate detaliile călătoriei la punct. Tot ce pot spune este că viitorul sună bine, ne-am apropiat foarte mult şi chiar am devenit prieteni. Sunt mândră de tatăl fetiţei mele", ne-a declarat focoasa blondină.

La rândul său, fostul dinamovist are acum ocazia să demonstreze tuturor că poate juca fotbal la nivel înalt şi să stea departe de scandalurile cu care a fost obişnuit de-a lungul timpului.

„Am început o nouă viaţă şi voi lua tot ce este mai bun de la ea. Sunt foarte fericit şi mă bucur că am ajuns sub comanda lui Mircea Rednic. Voi încerca să dau tot ce este mai bun pe teren pentru a ajunge la acelaşi nivel fizic cu noii mei coechipierei", ne-a transmis mijlocaşul prin intermediul blondinei.

S-a despărţit de Bianca în decembrie

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu s-au despărţit în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au format un cuplu mai bine de trei ani, timp în care relaţia lor a fost presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări. Enervată la culme de ieşirile nocturne ale sportivului şi de tentativele acestuia de a cuceri noi şi noi domniţe, Bianca a decis să pună punct relaţiei sale cu fotbalistul cu doar câteva zile înainte de Sărbători.

Rezervă la primul meci pentru Standard

Adrian Cristea a ajuns la Liège chiar înaintea derby-ului dintre Standard şi Anderlecht. Nepus la punct cu pregătirea fizică, „Prinţul" n-a fost însă introdus pe teren în acest meci, dar Mircea Rednic l-a pus totuşi pe foaia de joc ca rezervă. Cristea n-a intrat însă nici pe parcurs şi a văzut întregul meci terminat 2-2 de pe bancă. Mijlocaşul poate debuta la Liège etapa viitoare, când Standard joacă acasă cu Mons.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net