«Prinţul» Cristea, copiat de Ronaldinho! VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Am ajuns să o vedem şi pe asta! Fotbaliştii români sunt modele pentru superstarurile lumii. Fost „Balon de Aur", brazilianul Ronaldinho l-a copiat pe Adrian Cristea! Nu la fotbal, căci totuşi este diferenţă mare între atacantul care acum joacă la Flamengo şi Prinţul de la Universitatea Cluj, ci în materie de sex.

Ronaldinho, fost jucător al Barcelonei şi al lui AC Milan a păţit-o la fel ca şi Cristea, iar o lume întregă l-a văzut în momentele de intimitate petrecute cu el înşuşi.

Acesta este momentul în care Ronaldinho se masturba pentru prietena virtuală

simeon stalpnicul png

Singura diferenţă este că fotbalistul român, aflat în cantonament, îi trimitea pozele iubitei, Bianca Drăguşanu, în timp ce Ronaldinho încerca să-şi impresioneze o fană deloc interesată de calităţile sale de sportiv cu ce are el mai tare.

simeon stalpnicul png

Cotidianul „Marca" a postat pe site un filmuleţ care îl prezintă pe starul brazilian masturbându-se în faţa unui webcam.

O aşa zisă admiratoare i-a pus la cale farsa, a înregistrat momentele intime, iar apoi le-a trimis mai multor publicaţii din lumea întreagă. Vanderlei Luxemburgo, antrenorul lui Ronaldinho la Flamengo, a făcut câteva comentarii hazlii cu privire la păţania elevului său.

„Aceasta este problema lui. Nu pot controla ce se află în calculatoarele elevilor mei. Singurul lucru pe care pot să-l fac este să mă feresc atunci când...ţâşneşte. Apropo, cine a văzut înregistrarea? Cât de mare este", a spus tehnicianul, în hohotele de râs ale jurnaliştilor.

Lucian Goian şi-a expus fundul

Lucian Goian a făcut-o lată în timp ce încerca să „combine" o fată.

simeon stalpnicul png

Acum căsătorit cu jurnalista Anda Banu şi tatăl unui băieţel, fotbalistul Astrei i-a arătat unei domnişoare, în urmă cu patru ani, posteriorul şi penisul în faţa unui webcam.

Fotbalistul, aflat în cantonament cu Dinamo, a discutat pe messenger cu fata, apoi, pe parcursul conversaţiei a început să renunţe la haine.

«Mache» şi-a pierdut logodnica

La fel s-a întâmplat şi cu stelistul Marius Ianuli. Poreclit „Mache", nepotul lui Gigi Becali s-a masturbat pe web în timpul unei discuţii cu o domnişoară.

simeon stalpnicul png

Aflat cu Steaua în cantonamentul din Antalya, team-managerul echipei nu a mai rezistat presiunii şi a demonstrat calităţi de porno star. Din păcate pentru el, în urma acestui incident făcut public, fata cu care era logodit a rupt relaţia.

Ivan Pillud, vedetă în 2010

În 2010, Ivan Pillud, un fundaş argentinian care atunci evolua pentru Espanyol, a ajuns vedetă pe internet peste noapte.

simeon stalpnicul png

Jumătate dezbrăcat, el se masturba în faţa unui webcam, în timp ce se purta o conversaţie îndrăzneaţă cu o fată.

Aceasta îl motiva foarte mult pe jucător, iar asta se putea vedea cu ochiul liber deoarece Pillud devea tot mai pasionat în „munca" sa.

Ronaldo: «Masturbarea este mai obositoare decât sexul»

În timpul ultimului Campionat Mondial, doctorul Argentinei a spus că „sexul în timpul turneului nu este chiar aşa nociv pentru performanţa unui sportiv".

simeon stalpnicul png

La rândul său, Ronaldo, unul dintre experţii în acest domeniu, a oferit propria versiune asupra acestui subiect. „Nu este adevărat că sexul dăunează performanţei sportive. Masturbarea este mai obositoare", a afirmat atacantul, care de-a lungul timpului a jucat, printre altele, la Barcelona, Real Madrid, Inter Milano şi AC Milan.

El s-a retras din cariera fotbalistică în luna februarie a acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net