Primul pas greşit pentru Lucescu şi PAOK în Grecia. Doar 1-1 la Atromitos Atena

Răzvan Lucescu PAOK.jpg

Răzvan-Lucescu-PAOK-Salonic
PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, scor 1-1, în deplasarea de la Atromitos
Foto: Click!

Răzvan Lucescu a mers ceas în Grecia şi a câştigat primele opt meciuri. Doar depunctarea a făcut să nu aibă şi punctaj maxim, dar oricum era pe locul 1.

Sâmbătă, PAOK n-a dus însă la nouă seria succeselor, tot o echipă din Atena rupând lanţul. Culmea, nu a fost vorba despre vreun colos dintre AEK, Panathinaikos sau Olympiakos, ci Atromitos, o nouă revelaţie. Fiul lui Crespo i-a adus pe vulturi în avantaj, dar un gol picat în ultimul sfert de oră a închis tabela la 1-1 şi a adus prima sincopă pentru PAOK în actuala stagiune. Nu e însă vreo problemă mare, „Vulturii bicefali” conducând în continuare în clasament la două puncte peste Atromitos, şase peste duşmanii de anul trecut, AEK şi şapte peste Olympiakos. Pentru Lucescu junior şi PAOK urmează o deplasare în Liga Europa, la Videoton, iar apoi un meci uşor acasă cu Panaitolikos.

PAOK Benfica Liga Campionilor.jpg

PAOK Salonic e prima favorită să cucerească titlul în acest sezon în Grecia
foto: EPA
Loading...

Citește și

  • Ladislau Boloni şi Răzvan Marin sunt partea de sus a clasamentului primei ligi din Belgia, dar distanţa faţă de Brugge şi Genk se măreşte cu fiecare etapă.

  • Rafinha, în tricoul lui Bayern Munchen

    De Halloween, brazilianul lui Bayern Munchen a avut proasta inspirație de a se deghiza într-un terorist, în timp ce pompierii din Dublin au dat ca exemplu ”rulourile” atacantului de la PSG.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1