Primul meci, prima lovitură! Ce-a făcut Ronaldo la debutul pentru Juventus

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a debutat la Juventus într-un meci în care i-a spart nasul portarului advers. Atacantul portughez nu s-a lipit de gol la prima sa apariţie oficială în tricoul lui Juve, dar s-a remarcat cu o lovitură aplicată neintenţionat.

În vârstă de 39 de ani, veteranul portar Stefano Sorrentino îşi dorea ca după întâlnirea cu Ronaldo să-i ceară acestuia şortul de culoare neagră, un cadou pentru fiica sa. Din păcate, Sorrentino n-a apucat să termine meciul Chievo – Juventus (2-3) pe picioarele sale, fiind accidentat destul de grav chiar de către noul star al „Bătrânei Doamne”. În minutul 87, la scorul de 2-2, Ronaldo şi Sorrentino s-au ciocnit violent, fără a se putea vorbi însă de intenţie din partea unuia dintre cei doi. Portarul lui Chievo a ieşit cel mai şifonat, cu o fractură de piramidă nazală care a necesitat spitalizare şi intervenţie chirurgicală.


    Portarul Sorrentino, pe patul de spital
Portarul Sorrentino, pe patul de spital

Azi, clubul Chievo a emis un comunicat, specificând că Sorrentino a mai suferit traumatisme la umăr şi în zona cervicală. De pe patul de spital, victima lui Ronaldo a avut puterea să glumească. „Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere, de afecţiune şi de respect. Suntem un grup fantastic, iar ieri am trecut de puţin pe lângă o mare supriză. Asta în timp ce CR7 m-a lovit în plin!”, a scris Sorrentino pe o reţea de socializare. Contra campioanei Italiei, Chievo a condus cu 2-1, dar a pierdut cu 3-2, golul decisiv fiind marcat în minutul 90+3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net