Primire triumfala pentru Messi&Co

Citeste tot despre: 

Oraşul Barcelona a fost în sărbătoare, duminică, în onoarea câştigătorilor Ligii Campionilor, care au revenit de la Londra şi au defilat triumfal pe străzile oraşului, ajungând pe stadionul Camp Nou plin până la refuz.

Autocarul jucătorilor FC Barcelona a ajuns la stadionul cu o capacitate de 98.000 de locuri, în jurul orei locale 20.30, la doar câteva minute de la victoria colegilor de la handbal în finala Ligii Campionilor cu Ciudad Real.

Messi, autorul golului doi al finalei, a primit cea mai frumoasă ovaţie. "De fapt, nu am nimic să vă spun", a spus Messi când a luat microfonul pentru a se adresa mulţimii în delir. "Pur şi simplu, să profităm de tot, mulţumim pentru acest sezon şi să sperăm că vom putea profita de şi mai mult".

Francezul Eric Abidal i-a mulţumit lui Carles Puyol, care l-a lăsat să ridice primul trofeul Ligii Campionilor: "Mulţumesc căpitanului pentru gestul său. A fost cea mai frumoasă zi din cariera mea".

"Nu ne dopăm, nu simulăm, nu cumpărăm arbitri, doar jucăm fotbal", a spus fundaşul Gerard Piqué.

Jucătorii au făcut apoi turul terenului pentru a arăta trofeul publicului.

Înainte de a ajunge la stadion, jucătorii şi staful tehnic au defilat pe străzile din Barcelona timp de două ore şi jumătate, aclamaţi de fani. Fotbaliştii, surâzători şi bând apă sau bere, purtau tricouri negre pe care scria: "Champions".

Trofeul era plasat în faţa autocarului, alături de cupa pentru câştigarea titlului.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1