Prima reacţie a lui Jaime Penedo, portarul de la Mondial al lui Dinamo dat afară de Rednic

Ultima actualizare:

    Penedo a primit doua goluri din penalty de la Kane la Mondialul din Rusia, dar la 37 de ani nu mai e considerat suficient de bun pentru DinamoFOTO: Guliver/ GettyImage
Penedo a primit doua goluri din penalty de la Kane la Mondialul din Rusia, dar la 37 de ani nu mai e considerat suficient de bun pentru DinamoFOTO: Guliver/ GettyImage

Mircea Rednic n-a făcut multe puncte de când a revenit la Dinamo, dar a făcut revoluţie în lotul de jucători al trupei din "Groapă".

Azi a ajuns la 10 fotbalişti concediaţi în scurtul său mandat, iar unul dintre nume surprinde foarte mult că se găseşte pe listă. Panamezul Jaime Penedo, jucător care a participat la Campionatul Mondial din Rusia vara trecută şi care pentru asta a băgat în conturile lui Dinamo câteva sute de mii de euro, nu a mai fost pe placul antrenorului. Acesta se află la ultimele sale minute pentru alb-roşii şi se declară mâhnit că trebuie să plece din Ştefan cel Mare. 

"Dinamo București și portarul panamez Jaime Manuel Penedo Cano (37 de ani) au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

La Dinamo din 4 iulie 2016, Jaime Penedo a câștigat Cupa Ligii, anul trecut, în tricoul alb-roșu, fiind unul dintre cei mai buni portari străini din istoria echipei din Ștefan cel Mare. Un profesionist incontestabil, atașat de culorile clubului, Jaime Penedo a impresionat suflarea dinamovistă și fotbalul românesc prin paradele sale și prin spiritul său de echipă demonstrat pe toate stadioanele.

<<Nu voi uita niciodată anii pe care i-am petrecut la Dinamo, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Le mulțumesc clubului, colegilor, antrenorilor și suporterilor dinamoviști pentru această perioadă minunată din viața mea! Inima mea bate pentru tine, Dinamo!>>, a declarat Penedo pentru site-ul oficial al clubului.

FC Dinamo București îi mulțumește public lui Jaime Penedo pentru evoluțiile la echipa din Ștefan cel Mare și îi urează mult succes!", se anunţă într-un comunicat oficial al "câinilor".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net