Prima imagine cu Eriksen dus la spital. Fotbalistul e conștient, iar starea sa de sănătate e stabilă. Mesaje de susținere de la oameni de fotbal

Ultima actualizare:

    Christian Eriksen era conștient atunci când a fost scos de pe terenFoto: EPA-EFE
Christian Eriksen era conștient atunci când a fost scos de pe terenFoto: EPA-EFE

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) a anunţat, astăzi (sâmbătă, 12 iunie), că fotbalistul danez Christian Eriksen (29 de ani), care s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca - Finlanda (0-0), din Grupa B de la Euro 2020, a fost stabilizat şi este la spital.

Forul continental a precizat că avut loc o şedinţă de urgenţă cu reprezentanţii celor două echipe şi arbitrii, urmând a comunica mai multe informaţii la ora 20.45.Federaţia daneză a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că Eriksen este conştient: “Christian Eriksen este conştient şi este la Righospitalet pentru investigaţii suplimentare”.

Medicii sunt optimiști în privința sănătății lui Eriksen

Giuseppe Marotta, CEO al Inter Milano, a declarat, după ce a primit informaţii de la spitalul în care se află Eriksen, că există un "optimism precaut" în ceea ce priveşte sănătatea jucătorului danez, informează marca.com.

Potrivit tatălui fotbalistului, Eriksen este conştient şi vorbeşte, a spus impresarul jucătorului.

Mesaje de încurajare de la oamenii din fotbal

Pe de altă parte, lumea fotbalului este alături de Christian Eriksen. "Este doar un joc. Avem nevoie de fiecare secundă şi avem pasiune, dar sunt chestii care nu contează. Sănătatea este cea mai importantă. Bucură-te de ce ai în viaţă şi fii binecuvântat. Este un mare şoc şi toţi trebuie să ne gândim la asta", a declarat spaniolul Cesc Fabregas pentru BBC.

Inter Milano, Tottenham Hotspur, fostul club al lui Eriksen, Alisson Becker, portarul de la Liverpool, forul galez de fotbal sau Marcus Rashford sunt printre cei care au transmis mesaje de însănătoşire.Şi fotbalistul Fabrice Muamba, care a suferit un atac de cord pe teren în 2012, s-a rugat pentru Eriksen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net