Primă de un milion de euro pentru fiecare jucător de la PSG

psg-finala-liga-campionilor-gettyimages-1267028904.jpg

Paris Saint-Germain a câștigat toate trofeele puse în joc în Franța, în ultimul an competițional
Paris Saint-Germain a câștigat toate trofeele puse în joc în Franța, în ultimul an competițional
Foto: Guliver / GettyImages

Calificată în premieră în finala ediției 2019/2020 a Ligii Campionilor la fotbal, echipa Paris Saint-Germain vizează câștigarea trofeului. În acest caz, fiecare component al grupării din capitala Franței are promisă o primă de un milion de euro.

Potrivit lequipe.fr, acești bani ar recompensa și celelalte reușite ale lui PSG în ultimul an competițional, după cum urmează: 500.000 euro pentru o eventuală victorie în Liga Campionilor, 400.000 euro pentru titlul de campioană în Franţa şi 50.000 euro pentru Cupa Franţei şi Cupa Ligii.

5 000 de fani ai PSG vor urmări finala pe „Parc des Princes” 

Echipa Paris Saint-Germain a obținut autorizația de a difuza finala Ligii Campionilor, de duminică, 23 august, la ora 22.00, pe un ecran uriaș ce va fi montat pe stadionul „Parc des Princes”. La acest eveniment, vor avea acces 5.000 de suporteri ai campioanei Franței. 
Biletele vor fi vândute în același mod ca pentru meciurile amicale cu Waasland-Beveren (7-0) și cu Celtic FC (4-0), din ultimul timp. Vor avea prioritate cei mai fideli suporteri ai lui PSG, adică aceia care au și abonament. Șef al sportului din Hexagon, Roxana Mărăcineanu anunțase în prealabil crearea unui „fan zones” pentru finală. 
Paris Saint-Germain s-a calificat, marţi, 18 august, în finala Ligii Campionilor, unde va întâlni pe Bayern Munchen. Parizienii s-au impus cu 3-0 în fața lui RB Leipzig, iar bavarezii au câștigat cu același scor meciul cu Olympique Lyonnais. 

Loading...