Prima bătălie pentru trofeu

Ultima actualizare:

    Giurgiuvenii şi  clujenii îşi dispută  diseară ultimul trofeu  al sezonului încheiat
Giurgiuvenii şi clujenii îşi dispută diseară ultimul trofeu al sezonului încheiat

Sezonul 2016-2017 începe cu meciul în care se dispută, practic, ultimul trofeu al campionatului trecut. Supercupa României se joacă diseară la Cluj, între Astra, campioana, şi CFR, câştigătoarea Cupei României. Ambele au planuri mari şi-şi doresc să debuteze cu un titlu.

Campioana Astra îşi face încălzirea pentru preliminariile Ligii Campionior, acolo unde-i vor întâlni pe danezii de la Copenhaga, contra ardelenilor de la CFR, disearaă, pe Cluj Arena, în meciul pentru Supercupa României. Ceferiştii lui Vasile Miriuţă vin după un cantonament extrem de bun în Slovenia, cu patru meciuri amicale, în care nu au primit nici un gol, dovedind că şi în acest sezon apărarea pare a fi punctul lor forte. „Astra e o echipă bună, care joacă în Liga Campionilor. Vreau să câştigăm şi să le oferim suporterilor un cadou frumos”, a spus căpitanul clujenilor, Mario Camora, fotbalist care şi-a depus actele pentru obţinerea cetăţeniei române, fiind şi în vizorul noului selecţioner, Chris-toph Daum, pentru un loc în lotul ”tricolorilor”.

Campionii n-au antrenorul pe bancă

De partea cealaltă, campionii vin la Cluj fără antrenorul Marius Şumudică, a cărui suspendare, după scandalul pariorilor, a intrat în vigoare. Mai mult decât atât, astralii nu se pot baza nici pe atacanţii Denis Alibec - accidentat la Campionatul European, în meciul cu Albania, şi Daniel Niculae, lovit într-unul dintre meciurile amicale ale giurgiuvenilor din cantonamentul din Slovenia. Ca şi cum aceste probleme n-ar fi suficiente, giurgiuvenii nici nu au reuşit încă să-i convingă pe Cristi Săpunaru şi Constantin Budescu să semneze cu ei. Situaţia lui Budescu este însă ceva mai aproape de a fi finalizată, în schimb fundaşul aşteaptă în continuare un contract din străinătate. Ieri, şefii Astrei au mai primit o veste neliniştitoare: antrenorul Marius Şumudică este ofertat de turcii de la Gaziantep, care sunt gata să-i ofere tehnicianului în jur de 800.000 de euro anual.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net