Președintele Rapidului, Daniel Niculae, fără milă față de jucători

Ultima actualizare:

    Timișoara a învins clar Rapidul în Cupa RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
Timișoara a învins clar Rapidul în Cupa RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

Optimile de finală ale Cupei României s-au încheiat așa cum au început: cu o mare surpriză. Dacă marți o echipă din Liga 3, Filiași, a eliminat pe FC Hermannstadt, una dintre fruntașele Ligii 2, joi seara, ocupanta locului 15 în divizia secundă, Poli Timișoara, a învins Rapidul.

Timișorenii s-au impus cu scorul de 2-0, la capătul unui meci pe care l-au dominat în totalitate. Eroii ocupantei locului 15 în Liga 2 au fost Gerbi, care a marcat în minutul 20 și Ursu, care a înscris în minutul 70. Pentru rapidiști a fost un meci de coșmar, așa cum avea sărecunoască și președintele grupării, fostul internațional Daniel Niculae: „S-a întâmplat ce a fost și la meciul cu Dinamo, am arătat rău și atunci și în această seară. Eu zic că din cauza atitudinii, trebuie să intrăm tot timpul concentrați, indiferent de adversarul pe care-l ai în față. Au fost multe schimbări pentru că am vrut să reîmprospătăm echipa, pentru că nu am arătat bine cu Dinamo, dar nu s-a schimbat nimic. Cu Dinamo am făcut, poate, cea mai slabă repriză și am continuat cu încă una la fel. Sper să nu fie de la atitudine. Am reușit să facem meciuri bune împotriva echipelor foarte bune ale campionatului și avem probleme cu echipele de mijlocul clasamentului”, a declarat, la Digi Sport, Daniel Niculae. Acesta a dat asigurări că în ciuda rușinii pățite, postul antrenorului Mihai Iosif nu este în pericol: ”Vom analiza, nu este bine să analizăm la cald. Au fost foarte puține lucrurile bune pe care le-am făcut. Nu se pune problema schimbării antrenorului, eu sunt aproape zi de zi alături de ei, știu ce le transmite Mihai Iosif”, a mai spus oficialul clubului giuleștean.

În afara Politehnicii Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României s-au mai calificat Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova, FC Voluntari şi Sepsi (toate din Liga 1), FC Buzău (Liga 2) și ACSO Filiaşi (Liga 3). Singura care a ajuns în această fază fără joc a fost formația din Voluntari, care a beneficiat de neprezentarea celor de la FCSB în partida programată miercuri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net