Presa spaniolă e la picioarele lui Rivaldinho: "Aşa tată, aşa fiu!"

rivaldo

rivaldo
Rivaldo şi fiul său Rivaldinho
Citeste tot despre: 

Jurnaliştii din Spania, dar şi Brazilia au lăudat prestaţia lui Rivaldinho în meciul dintre Dinamo şi Athletic Bilbao, din Liga Europa, 1-1.

"Rivaldinho împiedică victoria lui Athletic", au scris catalanii de la Sport: "Athletic a dominat clar prima parte, dar s-a descompus după pauză. Rivaldinho, cu un balon plesnit din afara careului, a egalat scorul şi a aruncat îndoiala în rândul bascilor, care au suferit până la final".

"San Mames va decide prima apariţie europeană a lui Athletic", a scris As, care a remarcat de asemenea "golazo" reuşit de atacantul brazilian: "Rivaldino a onorat numele pe care-l poartă". 

Reuşita lui Rivaldinho a ajuns şi în ţara sa natală. "Cu tatăl în tribune, Rivaldinho a marcat un golazo, iar Dinamo a remizat cu Bilbao", a notat Globo Esporte.

Loading...
 
 

Citește și

  • Rivaldinho a marcat primul său gol în tricoul lui Dinamo

    Dinamo a intrat la cabine condusă de Bilbao, din cauza golului lui Laporte dni minutul 21, dar Cosmin Contra l-a trimis pe teren în minutul 46 pe Rivaldinho, care l-a înlocuit pe Busuladzic.

  • rivaldo

    Rivaldo, fost campion mondial şi unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, a asistat la meciul dintre Dinamo şi Bilbao. el şi-a susţinut fiul, Rivaldinho, cel care a reuşit să marcheze şi să menţină speranţele europene pentru roş-albi, 1-1. Brazilianul a fost şi după meci în vestiarul "câinilor" pentru a-i felicita.