Presa engleză: Blestemul românesc a lovit din nou

Ultima actualizare:

    Jucătorii englezi, dărâmați la finalul meciului cu RomâniaFoto: Guliver/ GettyImages
Jucătorii englezi, dărâmați la finalul meciului cu RomâniaFoto: Guliver/ GettyImages

Victoria extraordinară obținută de naționala de tineret a României în fața Angliei, scor 4-2, a fost digerată destul de greu de presa din Albion.

Plecați la drum cu mari speranțe, mai ales că mai mult de jumătate din componenții lotului erau foști campioni mondiali sau europeni la diverse categorii de vârstă, englezii sunt nevoiți să-și facă bagajele după doar două meciuri. Drept urmare, ziariștii din Marea Britanie nu i-au iertat după eșecul suferit în fața ”tricolorilor”: „A fost numită cea mai bună, talentată și tehnică echipă de tineret din istoria Angliei. Totul s-a destrămat însă la Europene, după un haos total. Elevii lui Boothroyd au fost distruși de România, după ce au încasat patru goluri în mai puțin de 17 minute. Au pierdut două meciuri din tot atâtea disputate la un turneu pe care speram să-l câștigam”, au scris cei de la mirror.co.uk.

Cei de la ”The Guardian” aduc în discuție din ce în ce mai desele înfrângeri suferite de naționalele lor în fața românilor: „Blestemul românesc a lovit din nou! Dacă după meciul cu Franța am găsit scuze, acum nu mai putem să facem asta! Florinel Coman a fost distrugător”, notează ei.

Cei de la ”Daily Mail” au fost cei care au pus punctul pe I: „Odată, Anglia producea simpatie după ce era eliminată de la un turneu final. Nu e cazul acum”, au scris ei.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net