Premiera clujenilor: se reunesc direct la Marbella!

Ultima actualizare:

    În acest peisaj  de vis, vor începe  clujenii pregătirea  noului sezon
În acest peisaj de vis, vor începe clujenii pregătirea noului sezon

Clujenii şi-au stabilit programul după revenirea din vacanţă. Şi pentru că trebuie să intre cât mai repede în ritmul competiţiilor, se vor întoarce din “libere“ mai repede decât era preconizat. Nu o vor face în România, ci în Spania, unde au primul cantonament. 

Ardelenii au aşteptat cu sufletul la gură decizia de amânare a etapei cu numărul 20. Fericiţi că nu vor mai juca pe frigul şi terenurile proaste din România, campionii de la CFR Cluj au luat vacanţă mai repede, iar strănii din lotul formaţiei din Gruia şi-au schimbat biletele de avion pentru a ajunge cât mai curând la casele lor.

Antrenorul clujenilor, Paulo Sergio, le-a dat liber elevilor săi aproape trei săptămâni, perioadă bine-meritată, având în vedere anul greu pe care l-au avut. Distracţia nu va dura însă decât până la 10 ianuarie, atunci când fotbaliştii sunt nevoiţi să-şi lase prietenii şi familiile şi să se întoarcă la treabă.

Oficialii ceferişti s-au gândit că nu are nici un rost să-i cheme pe jucători în România pentru ca apoi să plece în Spania, locul unde au stabilit primul cantonament, aşa că au dat adunarea direct la Marbella. O veste primită cu zâmbetul pe buze de portughezii şi sud-americanii din lotul campioanei, cărora le e mult mai la îndemână zborul până în Spania. Românii vor avea reunirea la Bucureşti, direct la aeroporul „Henri Coandă".

„Nu avea nici un rost să-i chemăm pe jucători la frig, în ţară, să stăm aici câteva zile, apoi să mergem în Spania, unde temperaturile sunt mult mai blânde. Era diferenţă mare de temperaturi şi băieţii făceau un efort inutil", a explicat şeful clujenilor, Iuliu Mureşan. De altfel, înainte de plecarea în vacanţă, fotbaliştii campioanei au efectuat  vizită medicală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net