Premier League se va vedea până în 2022 la Eurosport

manchester_city_e_campioana_in_anglia.jpg

Manchester City este campioana en-titre a Angliei
Manchester City este campioana en-titre a Angliei
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Cel mai puternic campionat din lume, Premier League, se va vedea în România și în următorii trei ani la Eurosport. Postul de televiziune a prelungit înțelegerea deja avută.

Astfel, Eurosport va deține în România drepturile TV și digitale exclusive asupra competiției de prim-rang a Angliei până în 2022. Conform unui comunicat al postului, fanii vor avea acces la comentariu local, rezumate Premier League și la materiale video digitale pe platformele Eurosport România. De asemenea, meciurile vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player - serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.
Prelungirea consolidează poziționarea Eurosport drept gazdă a fotbalului englez în România, în contextul achiziției recente a drepturilor exclusive de difuzare FA Cup, începând din acest sezon și până în 2021.

Premier League, prima divizie a fotbalului englez, este considerat cel mai puternic campionat din lume, datorită banilor investiți în transferuri, care au făcut ca în Anglia să joace cei mai valoroși fotbaliști din lume. Drept urmare, drepturile de televizare se vând cu cifre amețitoare în sute de țări de pe glob.

Loading...