Premier League se va vedea până în 2022 la Eurosport

Ultima actualizare:

    Manchester City este campioana en-titre a AnglieiFOTO: EPA
Manchester City este campioana en-titre a AnglieiFOTO: EPA

Cel mai puternic campionat din lume, Premier League, se va vedea în România și în următorii trei ani la Eurosport. Postul de televiziune a prelungit înțelegerea deja avută.

Astfel, Eurosport va deține în România drepturile TV și digitale exclusive asupra competiției de prim-rang a Angliei până în 2022. Conform unui comunicat al postului, fanii vor avea acces la comentariu local, rezumate Premier League și la materiale video digitale pe platformele Eurosport România. De asemenea, meciurile vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player - serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.Prelungirea consolidează poziționarea Eurosport drept gazdă a fotbalului englez în România, în contextul achiziției recente a drepturilor exclusive de difuzare FA Cup, începând din acest sezon și până în 2021.

Premier League, prima divizie a fotbalului englez, este considerat cel mai puternic campionat din lume, datorită banilor investiți în transferuri, care au făcut ca în Anglia să joace cei mai valoroși fotbaliști din lume. Drept urmare, drepturile de televizare se vând cu cifre amețitoare în sute de țări de pe glob.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net