Premier League se va relua în 17 iunie cu meciul City - Arsenal

arsenal-city-gettyimages-1194118082.jpg

Manchester City e obligată să câștige restanța cu Arsenal pentru a-și consolida locul 2
Manchester City e obligată să câștige restanța cu Arsenal pentru a-și consolida locul 2
Foto: Guliver / GettyImages
Citeste tot despre: 

Cluburile din prima ligă de fotbal din Anglia au ajuns, din câte se pare, la o înțelegere. Cel puțin așa susține BBC, care anunță reluarea ediției 2019/2020 din Premier League în 17 iunie. Atunci ar urma să se dispute meciurile Manchester City – Arsenal şi Aston Villa – Sheffield United, restanțe din etapa cu numărul 28.

În ultimul timp, cluburile de fotbal din Anglia au discutat termenii în care se poate relua campionatul, însă n-au reușit să ajungă la un acord de principiu. Cel puțin până joi seara. Ele au făcut un important pas cu o zi înainte, când au votat în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor cu contacte. 
Campionatul din prima ligă engleză de fotbal (Premier League) a fost întrerupt în 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă informația dată de BBC se confirmă, el se va relua la o sută de zile de la meciul Leicester City – Aston Villa (4-0) disputat în 9 martie. În Premier League mai sunt de jucat 92 de partide.
De la reluarea pregătirii colective, grupările din campionatul englez de fotbal s-au efectuat 2.752 de teste, fiind găsite infectate douăsprezece persoane. Jucătorii şi componenții staff-urilor tehnice vor fi testaţi în continuare de două ori pe săptămână. Orice persoană depistată pozitiv va fi nevoită să se autoizoleze timp de şapte zile.
În Marea Britanie, până la ora redactării acestui text, au fost raportate 269.127 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, dintre acestea murind 37.837.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1