Poza cu care Ronaldo și-a pus fanii în cap. ”Porc rasist!”

cristiano.jpg

Cristiano Ronaldo a fost acuzat de internauți că are remarci rasiste
foto: Instagram

Cristiano Ronaldo și-a pus fanii în cap cu o poză publicată pe contul lui de Instagram. Mai exact, cu descriere pe care acesta a atașat-o fotografiei, descriere pe care mulți internauții au considerat că are conotații rasiste.

După un sezon plin, Ronaldo și-a luat o vacanță bine meritată alături de familie și prieteni. Starul Realului s-a întâlnit cu un bun prieten și a vrut să imortalizeze momentul cu o fotografie. Cu toate că internauții au apreciat-o și au reacționat imediat, strângând 2,5 milioane de like-uri într-un timp scurt, fotbalistul nu a avut o descriere prea inspirată la poza urcată în mediul online.

Ronaldo s-a întâlnit în vacanță cu Jose Semedo (32 de ani), mijlocaș defensiv care a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Charlton Athletic și Sheffield Wednesday, iar cei doi au ținut să arate și fanilor că petrec timp împreună, însă, niciunul nu se aștepta ca fotografia lor să stârnească un val de discuții.

ronaldi.jpg

Ronaldo a publicat o poză pe Instagram, iar descrierea ei a stârnit un val de reacții din partea internauților
foto: Instagram

 

”Potrivirea perfectă! Ciocolată albă și ciocolata neagră”, a fost descrierea pe care Ronaldo a atașat-o fotografiei publicate pe Instagram. Deși a strâns peste 2,5 milioane de aprecieri în câteva ore, acesta a fost criticat pentru că a dat o tentă rasistă fotografiei, iar mai mulți internauți au continuat să facă referiri la sexualitatea fotbalistului, care a mai publicat astfel de fotografii și cu luptătorul de kickboxing Badr Hari.

"Porc rasist" ”sau ”ești rasist”, au scris un utilizator la secțiunea de comentarii. Un comentariu asemănător celui făcut de Ronaldo în descrierea fotografiei i-a aparținut și lui Ilie Nastase, cel care încă plătește pentru greșeala sa pentru că a spus: "Vom vedea ce culoare va avea copilul Serenei Williams. Poate ciocolată cu lapte".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1