Porumboiu a strivit deja 11 antrenori

Ultima actualizare:

    "Adailton era omul de bază în vestiar. Inacio este un amator. Cu el pe bancă, nici pe locul 7 nu terminam"  Adrian Porumboiu,  finanţator FC Vaslui
"Adailton era omul de bază în vestiar. Inacio este un amator. Cu el pe bancă, nici pe locul 7 nu terminam" Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

13 victorii, o remiză şi două înfrângeri în Liga I. Cu acest bilanţ a plecat portughezul Augusto Inacio (57 de ani) de la Vaslui, într-un moment în care Porumboiu îi ciuntise autoritatea. Din punctul de vedere al eficacităţii, este cel mai bun antrenor din cei 11 pe care i-a avut Vasluiul sub dominaţia lui Adrian Porumboiu. N-a fost suficient pentru patronul atotcunoscător.

Adrian Porumboiu a mai vrut să-l dea afară pe Inacio în cel puţin două rânduri, dar n-a găsit momentul potrivit. A avut grijă să facă acest lucru în cantonamentul din Austria, unde s-a dus personal pentru a asista la antrenamente.

A avut nevoie doar de câteva zile pentru ca ochiul său de expert să dea verdictul: echipa nu stă în ghete: "Jucătorii n-au făcut niciun sprint, nici o alergare, de parcă ar fi venit aici ca la plajă, să se menţină în formă şi să poată bea o bere după meci. Ei jucau tenis cu piciorul. Anul trecut am rezistat din osânza de la Hizo. Inacio e bătut în cap. A trebuit să vin eu aici ca să-mi dau seama de haosul de la echipă".

Înainte de cantonament, Porumboiu a adus doi secunzi fără să-l întrebe pe Inacio: Eduard Iordănescu şi Marius Baciu. Era clar că n-avea încredere în portughez. La un moment dat, i-a spus acestuia: "Lasă-l şi pe Edi să conducă un antrenament".

Lusitanul n-a fost de acord. "Inacio s-a lăsat pe mâna unui antrenor secund, care n-are nicio pregătire. Ăsta micu', secundul, care avea licenţă de copii şi juniori, nu-i lăsa pe Edi Iordănescu, care este mult mai bine pregătit, şi nici pe Marius Baciu să intre pe gazon în timpul antrenamentelor decât la semnalul lui", susţine patronul clubului moldav, Adrian Porumboiu.

Şumudică aştepta cu bagajele făcute

Marius Şumudică a fost sunat încă de marţi seara de Adrian Porumboiu. Miercuri, Şumi-gol era deja în cantonamentul vicecampioanei şi urmărea partida amicală pe care Vasluiul a disputat-o contra echipei austriece Bischoffen, din liga a treia.

Cu Eduard Iordănescu pe bancă, vasluienii s-au impus cu 9-1. Golurile au fost marcate de Buhăescu (4), Stanciu, Antal, Cordoş, Zsiga şi Targino. Marius Şumudică a fost prezentat jucătorilor în hotel, într-un moment în care antrenorii portughezi nu plecaseră încă.

Cu unul dintre fotbaliştii vasluieni, Marius Constantin, Şumudică a avut un conflict „monstru" la Rapid. A spus despre el că golea hotelurile de băutură şi în camera lui puteai să-ţi sprijini bicicleta în fumul de la ţigară.

Totul a pornit de la nişte cuvinte indecente pe care Şumudică i le-a adresat logodnicei lui Marius Constantin. Fundaşul şi Ousmanne N'Doye au plecat ieri din hotel, însă Porumboiu a negat informaţia conform cărora cei doi ar fi fost deja zburaţi de la echipă: "S-au dus doar să facă un RMN".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net