Porumboiu atacă dur Federaţia

Ultima actualizare:

Şocat, Adrian Porumboiu n-a mai suportat şi a lansat un atac violent la adresa oficialilor FRF. „Îşi bat joc de noi. Acum vreau mai mult ca niciodată să candidez la preşedinţia Federaţiei, să scăpăm de toată şobolănimea asta! La Comisii se fac nişte măgării şi nişte mizerii incredibile", a declarat finanţatorul Vasluiului. Porumboiu a dezvăluit şi culisele care ar fi dus la sancţionarea echipei sale cu opt puncte, decizie care nu e încă definitivă, urmând să fie supusă căilor de atac.

„Adalbert Kassai e din acelaşi sat cu Codoban. Au dat crezare unui escroc, care a reprezentat mai multe părţi, împotriva legii. Nu le e ruşine? Ne-au păcălit destul până acum. Au făcut-o campioană pe Oţelul cu blaturi. Au fost două campionate cu blaturi evidente. Nu mai suportăm", a tunat Porumboiu, care în ultima perioadă nu mai făcuse astfel de declaraţii acide. „Am fost ca într-un cantonament. Acum sunt proaspăt pentru un meci tare cu ei", a explicat omul de afaceri.

Steaua, fără doi jucători importanţi

În meciul cu FC Vaslui din această seară, Steaua va fi lipsită de două piese de bază.

„Pintilii are întindere şi stă 10 zile. Va pierde şi echipa naţională. De asemenea, Stanciu are o entorsă din ultima etapă. L-am forţat cu Chelsea", a precizat Laurenţiu Reghecampf. În locul celor doi indisponibili, Reghe va apela cel mai probabil la Filip şi la Adrian Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net