Popa: "Blătuim Cupa României şi cea a Ligii"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Popa este  în conflict deschis  cu oficialii LPF
Ionuţ Popa este în conflict deschis cu oficialii LPF

Trupa lui Ionuţ Popa va disputa semifinalele Cupei României, dar va juca şi-n ultimul act al Cupei Ligii. Totuşi, tehnicianul avertizează că elevii săi vor truca aceste meciuri, iar cei de la Ligă îl ameninţă că-l vor chema în faţa Comisiei de Disciplină.

Imediat după disputa cu Chiajna, 0-0, omul de pe banca timişorenilor a tunat la adresa celor de la LPF şi FRF. “Vreau să-i întreb pe Răzvan Burleanu şi pe Gino Iorgulescu dacă le place cum jucăm, că mie nu-mi convine că o facem din două în două zile. Nu ştiu cine face programările”, a răbfunit “Popică”. Apoi, şi-a continuat contrele cu şefii fotbalului, el susţinând că nici până acum în conturile lui Poli nu a fost virat nici un ban, deşi echipa sa e calificată în semifinalele Cupei României şi-n finala Cupei Ligii.

“Mi-au dat comunicat şi de la FRF şi de la LPF fiindcă le-am cerut banii. Au vrut să-mi pună pumnul în gură, dar nu tac. Să se facă dreptate. De ce sunt programat în halul ăsta?”. Popa a trecut la un discurs şi mai dur.

“Joc din două în două zile…Nu ştiu de unde vin astea, din cer, din iad. Ce fraier am fost că am mers în Cupele astea. Nu mă mai prezint…fac blaturi la Cupa României sau la Cupa Ligii! Să-mi dea iar comunicat”, a comentat tehnicianul clubului de pe Bega.

Iar cei de la LPF chiar i-au răspuns printr-un comunicat în care s-a demonstrat că Poli Timişoara nu a jucat nici un meci din acest an la o distanţă de doar două zile. În plus, i s-a adus la cunoştinţă faptul că boicotarea jocurilor din Cupa României sau Ligă duc la excluderea clubului din orice competiţie.

LPF îi ameninţă cu excluderea

Liga Profesionistă de Fotbal, condusă de Gino Iorgulescu, a răspuns ameninţărilor lui Popa printr-un comunicat. În esenţă, antrenorului de la Timişoara i se reaminteşte că o neprezentare la una dintre competiţiile organizate de LPF atrage după sine excluderea din toate întrecerile acestui for. „În cazul în care nu vă veţi prezenta la vreunul din jocurile organizate de Liga Profesionistă de Fotbal vom proceda imediat la sesizarea Comisiei de Disciplină a FRF pentru adoptarea sancţiunii excluderii clubului din competiţiile organizate de LPF”, se arată în comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net