Ponturi la Star Manager! Ei ar putea să puncteze foarte bine în această etapă

Ultima actualizare:
Bayern e una dintre cele mai în formă echipe de pe continent, iar vârful ei, Robert Lewandowski, într-o stare de graţie. Rămâne s-o confirme şi pe terenul lui Arsenal
Bayern e una dintre cele mai în formă echipe de pe continent, iar vârful ei, Robert Lewandowski, într-o stare de graţie. Rămâne s-o confirme şi pe terenul lui Arsenal

Azi şi mâine se desfăşoară cele 16 partide din faza a doua a grupelor Ligii Campionilor şi jucătorii de la Star Manager fac tot felul de strategii pentru a-şi selecţiona fotbaliştii cu cele mai mari şanse să puncteze.

Pe lângă inspiraţia de a alege un apărător dintr-o echipă care probabil nu va primi gol sau un jucător ofensiv dintr-o echipă care e de aşteptat să câştige lejer, unele informaţii pot face totuşi diferenţa. Cum greşelile importante se produc atunci când te duci cu sacul la pomul lăudat, Click! vă recomandă să n-o faceţi! Deşi meciurile Borussia Dortmund - Real Madrid, Atletico - Bayern, Gladbach - Barcelona sau Ludogoreţ - PSG par foarte ofertante, trebuie să le priviţi şi din alt unghi, mult mai la rece. Primele două sunt partide foarte echilibrate, care pot oferi o ploaie de goluri, dar şi două rezultate de 0-0. Apoi, în celellate două există tentaţia de a selecţiona jucători de la catalani sau parizieni, pentru că se aşteaptă victorii la scor din partea lor. Ei bine, şi aici te poţi păcăli uşor! De multe ori aceste deplasări se câştigă la pas de către granzi, fără un consum de energie prea mare, pentru că urmează meciuri grele în campioanetele interne. Practic, e greu de crezut că PSG va merge la Razgrad să rupă norii, să rişte accidentări şi să se sacrifice total pentru doar trei puncte obţinute şi cu o victorie la limită, când sâmbătă are meci mare în Ligue 1, cu Bordeaux. La fel e de aşteptat şi cu Barcelona, care a mers în Germania fără Messi, aşa cum v-am niformat încă de ieri, şi care e interesată să-şi găsească cadenţa în La Liga, unde e sub Real Madrid şi urmează o deplasare grea la Celta Vigo.

Golul magnific al lui Cristiano Ronaldo din turul de pe Stadio Olimpico a cam făcut diferenţa în faţa lui AS Roma
Golul magnific al lui Cristiano Ronaldo din turul de pe Stadio Olimpico a cam făcut diferenţa în faţa lui AS Roma

Există însă meciuri unde probabilitatea unor scoruri fluvii există totuşi, fără să le suspectezi de asta la o primă vedere. E cazul meciului de pe Emirates, unde Arsenal primeşte vizita lui Basel. Sanchez, Ozil sau Walcott pot avea un meci cu multe realizări, cum de asemenea e posibil ca Mustafi, Koscielny şi ceilalţi fundaşi ai londonezilor să scape fără gol primit. Ne bazăm aici pe forma englezilor şi pe valoarea elveţienilor, scăzută mult în ultimul timp şi demonstrată de Ludogoreţ, care a fost la câteva minute distanţă de o victoria la Basel, în primul meci.

De asemenea, Sporting Lisabona poate oferi o partidă excelentă în faţa Legiei Varşovia. Portughezii au fost la un pas să câştige pe Bernabeu, în faţa Realului, demonstrând că sunt o echipă foarte puternică. În plus, polonezii au fost umiliţi de Dortmund cu 5-0, pe teren prorpiu, arâtând că Liga Campionilor e o căciulă cam mare pentru ei. Astfel, vă recomandăm să vă luaţi în echipă un fundaş de la Sporting şi un atacant. Noi îl simţim în vână pe olandezul Dost.


    Real Madrid a câştigat cu greu în faţa celor de la Sporting şi cine îl vrea pe portughez în echipa lui trebuie să ştie că acesta nu e în formă, iar la Dortmund se câştigă greuFoto Click!
Real Madrid a câştigat cu greu în faţa celor de la Sporting şi cine îl vrea pe portughez în echipa lui trebuie să ştie că acesta nu e în formă, iar la Dortmund se câştigă greuFoto Click!

Puncte bune pot veni şi de la jucători ai unor echipe ca Rostov, care are un meci cu PSV în care noi o vedem favorită. Asta după ce în play-off, ruşii au eliminat-o lejer chiar pe Ajax Amsterdam şi au demonstrat că fotbalul olandez nu-i sperie prea tare. Cu un pic de noroc sau inspiraţie puteţi face diferenţa şi cu Cornellius, vârful lui Copenhaga, care e favorită clară cu Brugge, sau cu Falcao, de la Monaco, care după victoria cu Tottenham nu acceptă altceva decât un nou succes în faţa lui Leverkusen, pe Luis II. Desigur, să nu uităm de meciul lui Manchester City, de la Glasgow, dar aici trebuie să fiţi cumpătaţi. Guardiola e un antrenor cinic şi vă poate oferi oricând surpriza să schimbe mult echipa de start, iar jucători ca Aguero, De Bruyne sau Sterling să nu joace decât puţin sau să nu forţeze prea mult.

Cosmin Moţi este  vedeta bulgarilor  de la Ludogoreţ
Cosmin Moţi este vedeta bulgarilor de la Ludogoreţ

Orice ar fi, vă urăm multă baftă şi multă inspiraţie la Star Manager şi vă aşteptăm şi mâine cu noi ştiri şi informaţii despre Liga Campionilor şi modul în care puteţi deveni un antrenor de 5 stele!

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net