Pogba, opreşte-te că o să rămâni chel! Francezul s-a vopsit iar în toate culorile

untitled.jpg

Mijlocaşul lui United l-a speriat pe frizerul său. Ieri şi-a pus alt curcubeu pe cap
Foto: Instagram

Paul Pogba e unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului, dar francezul de origine africană arată asta mai mult prin saloanele de înfrumuseţare, decât pe teren.

Dacă alături de Manchester United, echipă care l-a cumpărat cu 105 milioane de euro de la Juventus, e departe de primul loc, la coafură e de departe campion. Practic, mijlocaşul are o freză pe săptămână, şi fiecare cât mai extravagantă cu putinţă. Probabil şi frizerul e în pană de idei în ultima vreme, epuizând toate formele geometrice, culorile curcubeului şi animalele de pe pământ ca modele pentru tunsorile lui Pogba. A trebuit să facă însă ceva nou pentru întoarcerea la naţională, unde are meciuri amicale cu Columbia şi Rusia, şi s-a oprit la un mix între galben şi albastru, fiecare culoare fiind văzută de pa partea sa. Băiat frumos, Paul, nimic de spus. Aşteptăm şi fotbalul!

nintchdbpict000393298416.jpg

Paul Pogba e un obişnuit al saloanelor de înfrumuseţare. Din păcate, nu prea merge decât pe mâna lui şi îi iese ca în imaginea de mai sus
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • România se pregăteşte pentru primul meci oficial din 2018, cel cu Israel, de sâmbătă, care va fi şi primul moment 0 pentru selecţionerul Cosmin Contra. De acum încolo nu mai e vorba despre vreo moştenire grea şi lucruri luate din mers, ci totul depinde doar de el şi de oamenii pe care îi cheamă la lot. Din păcate, „Guriţă” are o problemă care e greu de rezolvat.

  • CFR – FCSB a avut câteva faze controversate care au creat nemulţumire mai ales în rândul oaspeţilor. Cel mai mult i-a deranjat pe roş-albaştri penalty-ul la Tănase şi eliminarea lui Pintilii, iar părerea despre omul cu fluierul s-a schimbat la 180 de grade.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1