Plasament greșit pentru Băluță, echipa lui Mircea Lucescu a fost egalată la Budapesta

Ultima actualizare:

    Mircea LucescuFoto: Guliver / GettyImages
Mircea LucescuFoto: Guliver / GettyImages

Antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev n-a izbutit să câștige cu Ferencvaros, la Budapesta. Într-un meci disputat miercuri seara, în Grupa G a Ligii Campionilor la fotbal, vicecampioana Ucrainei a terminat la egalitate, 2-2, după ce a condus cu 2-0. Cele două formații împart ultimul loc, fiecare având un punct.

Oamenii lui Lucescu au marcat prin Viktor Ţîgankov (min. 28 - penalty) şi Carlos De Pena (min. 41), însă gazdele au revenit în partea secundă, când Tokmac Chol Nguen (min. 59) a redus din diferență. Ucrainienii au bătut în retragere după ce căpitanul Sidorciuk a văzut al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Ferencvaros a egalat prin Franck Boli, în minutul 90, la o fază la care Tudor Băluţă a avut un plasament greşit. Mijlocaşul român a fost introdus pe teren în min. 89, făcându-și astfel debutul la Dinamo Kiev.

În celălalt meci al grupei, FC Barcelona a câștigat (2-0) la Torino, cu Juventus, prin golurile marcate de Ousmane Dembele (min. 14) şi Lionel Messi (min. 90+1 - penalty). La gazde nu a putut evolua Cristiano Ronaldo (Juve), portughezul fiind depistat pozitiv la COVID-19.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net