Piţurcă vrea să-şi crească fiul împreună cu fosta amantă

Ultima actualizare:
Din vara anului 2011,  Edan şi Vica  Blochina nu s-au  mai întâlnit cu  Victor Piţurcă
Din vara anului 2011, Edan şi Vica Blochina nu s-au mai întâlnit cu Victor Piţurcă

Telenovelă în toată regula în procesul dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi fosta sa amantă, Vica Blochina. Antrenorul refuză să-i dea blondei 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 euro lunar pensie alimentară pentru fiul lor, Edan – sumă stabilită de instanţă – şi s-a decis acum să-şi schimbe radical strategia!

Decât să-i dea banii mamei băiatului său, intenţionează să ceară custodie comună! Şi asta deşi a refuzat, iniţial, să-şi recunoască copilul.

A trecut mai bine de un an de la începutul procesului de recunoaştere a paternităţii întentat de Vica Blochina lui Victor Piţurcă. În loc să se limpezească lucrurile, cu fiecare termen, procesul devine din ce în ce mai complicat.

Totul pentru că părţile îşi schimbă, din mers, strategia. Victor Piţurcă este campionul răsturnărilor de situaţie, după ce şi-a schimbat avocatul, modificându-şi radical optica vizavi de modul în care îşi construieşte apărarea.

Până la vârsta de 4 ani, Piţurcă l-a vizitat în fiecare zi pe Edan

Fosta lui amantă, cu care s-a iubit 16 ani, a demonstrat în justiţie faptul că antrenorul este tatăl băiatului ei, Edan - în vârstă de şase ani - şi a obţinut 8.900 euro lunar şi 100.000 euro retroactiv pensie alimentară pentru fiul ei. Piţurcă nu concepe să plătească această sumă şi, mai mult decât atât, a ieşit la atac.

Apropiaţii selecţionerului „tricolorilor" povestesc faptul că cel poreclit „Satana" ar vrea să meargă să facă testul de paternitate la o clinică particulară, lucru pe care l-a refuzat de trei ori, atunci când magistraţii de la Judecătoria Buftea i-au solicitat să efectueze analizele ADN. În plus, tehnicianul echipei naţionale nu intenţionează să lase lucrurile aşa la nivel financiar.

Se gândeşte să solicite custodia comună şi, potrivit apropiaţilor, ar face acest lucru pentru a contribui la creşterea micuţului Edan, gândindu-se că l-ar costa mai puţin decât cei 8.900 euro lunar pe care trebuie să-i achite acum Vicăi. Informaţia n-a fost negată de avocatul Tudor Chiuariu, cel care-i reprezintă interesele selecţionerului.

„Este problema personală a clientului meu şi nu pot vorbi eu despre aşa ceva. Veţi vedea la termenele procesului dacă va fi depusă o cerere de custodie comună sau nu", s-a limitat să declare Chiuariu pentru Click!

Vica Blochina l-a dat în judecată pe selecţioner în decembrie 2011

Din vara anului 2011,  Edan şi Vica  Blochina nu s-au  mai întâlnit cu  Victor Piţurcă
Din vara anului 2011, Edan şi Vica Blochina nu s-au mai întâlnit cu Victor Piţurcă

- din aprilie 2012 până în septembrie 2012 au fost trei termene în proces, toate soldate cu amănâri, deoarece Piţurcă nu s-a prezentat niciodată - septembrie 2012 - octombrie 2012, două termene soldate cu amănâri - în care Victor Piţurcă a refuzat să se prezinte la IML pentru a face testul ADN23 Noiembrie 2012 - s-a dat sentinţa: antrenorul a fost obligat să-şi recunoască fiul, Edan a primit numele Piţurcă în acte. În plus, Piţi a fost obligat să plătească 100.000 de euro retroactiv şi aproximativ 8.900 de euro lunar pensie alimentară- o săptămână mai târziu, Piţi a solicitat suspendarea executării sentinţei date de Judecătoria Buftea până la soluţionarea apelului- martie 2013,  Tribunalul Ilfov respinge cererea de suspendare a executării vremelnice.- martie 2013, selecţioenrul depune o nouă cerere de suspendare a plăţii.

Prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" de la Antena 2 nu s-a arătat deloc surprinsă de ideile lui Victor Piţurcă. „Este tipic pentru el! Nu cred că are rost să mai întreb de ce nu s-a prezentat la niciunul dintre cele trei termene în care i s-a solicitat să facă testul ADN.

Acum, când îl arde buzunarul şi vede că trebuie să dea bani, s-a gândit că îl interesează copilul. Eu aş fi foarte bucuroasă să participe la creşterea şi educaţia lui Edan, dar la Piţurcă totul se rezumă la bani, la nimic altceva", a declarat Vica pentru Click!.

Vila în care locuieşte selecţionerul este evaluată la un milion de euro


    Din vara anului 2011,  Edan şi Vica  Blochina nu s-au  mai întâlnit cu  Victor Piţurcă
Din vara anului 2011, Edan şi Vica Blochina nu s-au mai întâlnit cu Victor Piţurcă

Piţurcă a motivat în faţa judecătorilor că nu şi-ar permite să-i dea Vicăi 8900 euro lunar pensie alimentară pentru Edan pentru că are de întreinut familia şi de plătit la bănci rate uriaşe. Concret, el susţine că are datorii la bănci de peste 15.000 de euro pe lună, iar dacă nu le va achita - find deja restant - riscă să-şi piardă casa în care locuieşte. Vila din Pipera a selecţionerului este evaluată la peste un milion de euro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net