Piţurcă trebuie să-i dea 100.000 € Vicăi! Declaraţii ale fostei iubite

Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a mai pierdut o bătălie în războiul din instanţă pe care îl poartă cu Vica Blochina, femeia cu care s-a iubit timp de 16 ani şi care i-a făcut un copil, Edan, 5 ani,

Ieri, judecătorii de la Curtea de Apel au decis că selecţionerul trebuie să-i dea prezentatoarei emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, suma stabilită de magistraţii de la Buftea, 100.000 de euro retroactiv, din momentul în care blondina a deschis procesul de paternitate, şi câte 8.700 euro lunar, pensie alimentară. Decizia de a respinge cererea înaintată de Piţurcă, de suspendare a plăţii pensiei alimentare până la finalizarea procesului este defintivă.

"Am avut şi am în continuare încredere în justiţia din România. Tot ce am făcut până acum şi ce voi face de acum înainte este pentru binele copilului meu. Sunt mulţumită şi fericită pentru decizia dată de judecători", ne-a declarat, în exclusivitate, Vica Blochina.

S-a rugat la Zidul Plângerii

Week-endul trecut a fost destul de agitat pentru blondina de la Antena 2. Vica a fost trei zile plecată din ţară, în Israel, la câţiva dintre cei mai buni prieteni ai ei, stabiliţi acolo. Fosta amantă a lui Piţurcă n-a fost singură, ci însoţită de cântăreaţa Anda Adam, recent desepărţită de Victor Slav. Cele două cu colindat la pas Jerusalimul şi au ţinut neapărat să meargă la Zidul Plângerii, pentru a se ruga.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net