Piţurcă a întors-o ca la arabi. Al-Ittihad anunţă că până la urmă ne fură selecţionerul şi-l aduce şi pe mijlocaşul Cristi Tănase

Victor Piţurcă

Victor Piţurcă
Victor Piţurcă părăseşte banca naţionalei de fotbal a României

Telenovela "Victor Piţurcă la arabi" a părut că s-a încheiat definitiv cu rămânerea selecţionerului la echipa naţională până în 2016, data când îi expiră contractul. După câteva zile de linişte în care subiectul a mai fost adus în discuţie doar tangenţial, şi cu ţintă spre contractul antrenorului, negocierile par să se fi reluat şi saudiţii se laudă din nou că sunt la un pas să semneze cu Piţurcă.

Site-urile de socializare ale celor de la Al-Ittihad, fie că e vorba despre cele oficiale, sau ale suporterilor, sunt pline de informaţii care dau iminentă venirea lui Piţurcă în deşert şi plecarea lui de la naţionala României. Mai mult, presa din zonă oferă şi detalii ale contractului, care s-ar întinde pe două sezoane, cu plata clauzei către FRF făcută de arabi. Pe contul de Twitter se merge chiar mai departe cu anunţurile speculative şi se spune că Victor Piţurcă va merge la Al-Ittihad împreună cu căpitanul Stelei, Cristian Tănase. Pe pagina respectivă sunt zeci de fotografii cu mijlocaşul de 27 de ani, care apare chiar şi într-un filmuleţ de prezentare luat de pe Youtube şi în care "Dodel" are nişte execuţii fabuloase.

Rămâneţi pe site-ul nostru pentru actualizări ale acestor informaţii, pe măsură ce ele se confirmă sau nu.

untitled.jpg

Arabii anunţă pe site-urile de socializare că selecţionerul nu va merge singur la arabi, ci îl va aduce şi pe căpitanul Stelei
Arabii anunţă pe site-urile de socializare că selecţionerul nu va merge singur la arabi, ci îl va aduce şi pe căpitanul Stelei
Loading...

Citește și

 • piturca

  După ce a aflat cu stupoare, cu ocazia negocierilor cu arabii de la Al-Ittihad, că are contract cu FRF până în noiembrie 2016, şi nu 2015, cum ştia toată lumea, selecţionerul are posibilitatea de a-şi scurta înţelegerea în termenii doriţi de el.

 • piturca, nationala

  Posibila plecare a selecţionerului Victor Piţurcă la Al-Ittihad a fost subiectul sportiv principal în ultimele zile. Acesta a depăşit ca efect chiar victoria României în faţa Greciei, lucrurile oscilând şi prelungindu-se exasperant pentu toată lumea. Iată filmul complet al acţiunii, iar dacă finalul e fericit sau trist, vor decide viitoarele rezultate ale tricolorilor.

 • piti

  Telenovela Victor Piţurcă la Al-Ittihad se va încheia azi într-un fel sau altul. Tehnicianul are biletele de avion pentru Riadh luate şi fie pleacă, fie rămâne bătut în cuie la echipa naţională. În primul caz, FRF are de unde alege, mai mulţi antrenori autopropunându-se deja.

 • Preşedintele Al Ittihad, Ibrahim Al Balwi, a declarat marţi seară, la Sport.ro, că s-a răzgândit în privinţa obţinerii serviciilor selecţionerului Victor Piţurcă deoarece nu este de acord să plătească suma de un milion de euro solicitată de FRF ca despăgubirte pentru rezilierea contractului.

 • Federaţia Română de Fotbal a anunţat că Victor Piţurcă, antrenor ce a negociat un contract cu gruparea saudită Al Ittihad, rămâne selecţionerul echipei naţionale.