Piţi, îţi dăm noi numărul lui Iordănescu!

CLIIMA20140110_0131_1.jpg

Piţurcă vrea să conducă singur naţionala (foto: răzvan păsărică)

Circul e cât casa la naţionala României. Piţurcă nu vrea să plece de bunăvoie, dar nici să colaboreze cu noul director tehnic Iordănescu. Nici Mircea Sandu nu găseşte soluţii pentru deblocarea situaţiei.

Dacă vor să-l dea afară pe Piţurcă şi să scape de belele, cei de la Federaţie trebuie să-i achite antrenorului o clauză de reziliere consistentă, de 600.000 de euro. Cum „Satana" se agaţă de termenii contractuali, în sânul naţionalei apar acum conflicte de interese, cu atât mai mult cu cât numirea lui Iordănescu ca director tehnic l-a înrâit suplimentar pe Piţi. De-aici şi până la haos n-a fost decât un pas.

„Iordănescu a luat legătura cu Florin Marin şi l-a rugat să-i transmită lui Piţurcă să răspundă la telefon, deoarece este nevoie ca ei să comunice. Mi se pare anormal ca Piţurcă să nu-i răspundă lui Iordănescu, dar poate nu-i ştie numărul de telefon", a spus Mircea Sandu, preşedintele FRF, la DigiSport. Aşadar, soarta naţionalei depinde acum de un banal număr de telefon (pe care Piţurcă l-ar putea face rost de oriunde, inclusiv de la noi!).

„Până la 20 ianuarie trebuie să dăm un răspuns privind amicalele cu Chile şi Uruguay. Dacă va refuza în continuare să colaboreze, atunci va hotărî Iordănescu", a completat „Naşul" Sandu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1